Vanaf deze datum is Chateau Meiland VIPS te zien

Entertainment
zaterdag, 30 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 28t112143861
Goed nieuws voor de fans van de Meilandjes. Volgend jaar keert de familie terug op televisie met VIPS-editie van Chateau Meiland. De startdatum is eindelijk bekend gemaakt en we kunnen alvast verklappen: het duurt niet lang meer!

Chateau Meiland VIPS

We kunnen nog wekelijks genieten van de familie Meiland, maar toch mogen we ons al verheugen op meer. De Meilandjes komen komend voorjaar namelijk met een nieuw programma: Chateau Meiland VIPS .
Kijkcijferexpert Tina Nijkamp deelt via Instagram meteen wat extra informatie over deze show. “ Een soort Boerderij van Dorst. Een programma a la Casa di Beau. Een nieuwe variant van Villa Felderhof, de moeder van dit type format. ” Twee BN’ers gaan overnachten in Code Rosé. “ Ze verblijven daar dan een paar dagen en gaan allemaal leuke activiteiten doen met de familie Meiland.
De opnames voor het nieuwe programma zijn nog niet gestart. De familie Meiland houdt begin volgend jaar hun pension vrij om bekende gasten te ontvangen. In januari gaan ze van start met de opnames. Talpa wil nog geen details delen over de verdere inhoud van het programma of welke gasten er zullen deelnemen.
Noteer maandag 26 februari in je agenda, want vanaf die dag wordt uitgezonden op televisie.

Caroline van der Plas

Caroline van der Plas schoof ook een keer aan bij Shownieuws
, vanwege de verkiezingen die plaatsvonden op 22 november. Ze vertelde daar ook aan tafel dat ze regelmatig contact heeft met de familie Meiland. Tooske Ragas vroeg aan de politica of zij van plan was deel te nemen aan het nieuwe programma van Martien Meiland en Erica Meiland. Caroline reageert hierop met: “ Ik ben gevraagd, en Martien en Erica zijn ook echt vrienden van me, ik denk dat ik dat wel ga doen, ja. Het lijkt me hartstikke leuk. Natuurlijk ga ik dat doen!
We kunnen er in ieder geval erop vanuit gaan dat er hele interessante gasten langs zullen komen. Het zal als het aan de Meilandjes ligt waarschijnlijk ook nooit stil zijn in het pension.