Het indrukwekkende vermogen van tv-persoonlijkheid Bridget Maasland

Entertainment
door Indy
zaterdag, 23 september 2023 om 18:39
bridget maasland mentale gezondheid
Bridget Maasland heeft de afgelopen jaren steeds meer bekendheid gekregen met zowel haar carrière als met haar privéleven, maar wat levert haar dit op? Dit is het vermogen van Bridget Maasland.

Carrière Bridget Maasland

Bridget begon haar carrière in de jaren '90 als model en verscheen in tijdschriften en reclames. Haar grote doorbraak kwam toen ze televisiepresentatrice werd bij muziekzender TMF. Daar presenteerde ze programma's zoals Call TV en TRENDiez .
Haar echte grote doorbraak kwam in 1999 toen ze de Nederlandse versie van het programma Big Brother ging presenteren. De realityshow werd ontzettend populair en Bridget werd steeds bekender. Na Big Brother ging ze door met het presenteren van verschillende televisieprogramma's, waaronder RTL Boulevard , Hart van Nederland , en De Zwakste Schakel .

Relatie met André Hazes

Bridget is niet alleen bekend geworden vanwege haar werk, maar ook vanwege haar relatie met André Hazes . André is met Bridget vreemdgegaan op zijn huidige vriendin Monique Westenberg . In 2019 besloten Monique en André de relatie te verbreken. André heeft in 2020 zelfs nog een tijdje een relatie gehad met Bridget, maar ook deze is gestrand.
Voor Bridget was de breuk met André een zware periode . Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk. Daar zit niet eens waardoor het zwaar is, maar wat er daarna over me heen is gekomen. Maar ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad" , vertelde ze destijds in Isola di Beau.
Niet alleen na de breuk met André, maar ook tijdens de relatie zijn mensen niet echt te spreken over Bridget. André is namelijk een stuk jonger dan zij was, maar ook omdat Bridget zogenaamd een relatie kapot zou hebben gemaakt.

Het vermogen van Bridget Maasland

Maar wat levert haar glansrijke carrière nou op de bank? In 2014 verkocht ze haar productiemaatschappij Haagse Bluf aan Endemol, maar het is niet bekend voor welk bedrag. Bridget heeft een huis in Amsterdam dat 800.000 euro heeft gekost. De hypotheek op dit huis is 750.000 euro. Daarnaast heeft ze nog 180.000 euro geleend aan haar ouders voor een hypotheek.
Met alle cijfers die bekend zijn, komen we op een vermogen van ongeveer 1,2 miljoen euro.