Dit is het vermogen van Thijs Römer

Entertainment
door Indy
zondag, 24 september 2023 om 10:34
thijs romer heeft al twee jaar een affaire igone wist van niks
Thijs Römer heeft heel wat op zijn kerfstok en zal waarschijnlijk geen acteerklussen meer kunnen doen in Nederland. Eerder deed hij dit wel, met succes. Hij heeft namelijk een flink vermogen weten op te bouwen.

Carrière

Thijs Römer is een veelzijdige Nederlandse acteur en televisiepersoonlijkheid die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse entertainmentindustrie. Geboren op 23 juli 1978 in Amsterdam, begon zijn carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkend portfolio opgebouwd.
Römer maakte zijn acteerdebuut in de jaren '90 en brak door met rollen in populaire Nederlandse televisieseries zoals "Baantjer" en "Unit 13". Hij vestigde zich als een getalenteerde en veelgeprezen acteur en won diverse prijzen, waaronder een Gouden Kalf voor zijn rol in de film "Leef!".
Naast zijn acteercarrière heeft Thijs Römer ook naam gemaakt als producent en scenarioschrijver. Hij was betrokken bij de creatie van succesvolle televisieprogramma's zoals "Van God Los" en "Celblok H".
Bovendien is hij een graag geziene gast in Nederlandse talkshows en staat bekend om zijn scherpe en humoristische persoonlijkheid. Thijs Römer is niet alleen een getalenteerde artiest, maar ook een veelzijdige en invloedrijke figuur in de Nederlandse entertainmentwereld, wiens carrière nog steeds bloeit en die een blijvende impact heeft op de Nederlandse film- en televisie-industrie.

Zedendelicten zaak Thijs Römer

Het is al enkele weken geleden dat de Thijs Römer voor de rechter
stond. Het betreft drie online zedendelicten die tussen 2015-2017 plaatsvonden. Zijn slachtoffers waren meisjes van tussen de veertien en zestien jaar. Terwijl hij zelf eind dertig was had hij ongepast contact met de meisjes. Met zijn vieren zaten ze in een groepschat waarin Thijs niet alleen foto’s van zichzelf stuurde, maar ook de meiden om foto’s en filmpjes vroeg. Naar eigen zeggen was hij hun ‘mentor’.

Schadevergoeding

Tijdens de zitting spraken twee van de drie meisjes, die inmiddels volwassen zijn, over hun ervaringen met de acteur. Het derde slachtoffer liet haar advocaat namens haar spreken. Ze eiste alle drie een schadevergoeding van ongeveer 5.000 euro en kosten die de psycholoog dekken. De officier van justitie had hem 240 uur werkstraf, 90 dagen cel waarvan 89 voorwaardelijk met een proeftijd van een jaar en moet hij verplicht onder behandeling bij De Waag.
De ex-acteur – zo kunnen we hem inmiddels wel noemen – heeft te horen gekregen dat hij een werkstraf van 240 uur moet voltooien en een gevangenisstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk zijn. De slachtoffers voelen zich gehoord en zijn gelukkig met zijn straf. “We worden geloofd in woorden, maar nu is het ook bewezen door de rechtbank” , zegt één van hen. Volgens haar is de straf beter dan ze had kunnen hopen.

Vermogen

Kortom, Thijs Römer is een bekend acteur. Hij is geboren in Amsterdam en heeft in zijn levensweg van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. Met zijn beroep, acteren, heeft hij zijn vermogen van zo'n 4 miljoen euro kunnen verdienen. Hoeveel hij per maand verdient, weten we echter niet. Maar heel weinig zal dit wellicht niet zijn, aangezien hij toch wel grote rollen in heel bekende series speelt, zijnde Moordvrouw en Nieuwe Buren. Het is voor hem te betwijfelen of hij zijn werk mag blijven doen, aangezien hij de laatste tijd toch ook wel eens negatief in het nieuws is gekomen. En dat is eigenlijk wel terecht ook. Er is geschat dat Thijs Römer ongeveer vier miljoen euro aan vermogen heeft en dat hij die verdiend heeft met het doen van acteerklussen.