Dit zijn de vermogens van de exen van Sylvie Meis

Entertainment
dinsdag, 26 december 2023 om 16:50
ontwerp zonder titel 2023 12 21t150356092
Sylvie Meis heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden. Na haar eerdere scheiding dit jaar van Niclas Castello, met wie ze in 2020 trouwde, deelt ze nu vol vreugde haar nieuwe liefde. En ze deelt het graag met iedereen. Maar wie is de gelukkige en zijn er overeenkomsten met haar vorige partners?

Wim Beelen

Laten we beginnen met haar huidige partner, Wim Beelen. Het zal misschien niet als een verrassing komen, maar hij is een miljonair. 'Mijn liefde', schrijft ze bij een foto van hen beiden. Hij is een vastgoedondernemer en stond vorig jaar in de Quote 500. We weten allemaal dat je daar niet zomaar in komt; zijn geschatte vermogen bedraagt 155 miljoen euro en hij bezette de 360e plaats.

Niclas Castello

Zoals eerder vermeld, was het in 2019 kunstenaar Niclas Castello die Sylvie's hart veroverde. Het paar trad een jaar later in het huwelijksbootje, en de weelderige bruiloft strekte zich uit over maar liefst vier dagen. Uiteindelijk bleek het echter geen perfecte match te zijn . Ze woonden zelfs niet samen, waarbij Sylvie in Duitsland verbleef en Niclas net over de grens in Zwitserland. Ondanks langdurige beweringen dat deze afstand geen invloed had op hun liefde, bleek hun levensstijl uiteindelijk "te verschillend" te zijn. Hierdoor voegde hij zich bij de lijst van ex-partners van Sylvie Meis. Financieel gezien lijkt Sylvie er echter op vooruit te gaan met Wim, omdat ingewijden melden dat Niclas Castello een vermogen van ongeveer twee miljoen euro heeft, terwijl Wim aanzienlijk welvarender is.

Charbel Aouad

Voor Castello was Charbel Aouad degene die op zijn knieën ging voor Sylvie Meis. Charbel Aouad, een Libanese zakenman die zijn rijkdom vergaarde met de handel in urine, en Sylvie begonnen een relatie in het najaar van 2015, hoewel ze elkaar al sinds 2014 kenden. In de overtuiging dat ze de ware voor elkaar waren, verloofden ze zich, maar in 2017 hebben ze de trouwplannen geannuleerd. Hiermee bereikte Charbel uiteindelijk niet hetzelfde niveau als Castello. Destijds stond hij al jaren op de selfmade-lijst van Quote, met een geschat vermogen van ongeveer € 14 miljoen. Inmiddels is dit aanzienlijk afgenomen, met een geschat vermogen van € 660.000.

Sami Khedira

Een voetballer als liefdesinteresse zal niet als totale verrassing komen. Dit avontuur was echter van korte duur. Volgens Duitse media wist Sami Khedira Sylvie's telefoonnummer te regelen, waarna het na enkele weken tot een ontmoeting in Hamburg kwam. De twee hadden het gezellig in een hotel, maar enkele maanden later werd Khedira alweer gespot met een ander lingeriemodel. Met een jaarsalaris als profvoetballer bij clubs als Real Madrid en Juventus wordt zijn vermogen geschat op iets meer dan € 60 miljoen.

Guillaume Zarka

Deze Franse zakenman was (voor zover bekend) Sylvie's eerste liefde na haar breuk met Rafael. Het was een kortstondige affaire waar ze later veel spijt van had. Na vier maanden ging het uit en stapte Guillaume naar de roddelbladen, waarbij hij volgens Sylvie leugens verspreidde. Tegenwoordig is er niet veel meer bekend over Zarka, maar ten tijde van hun relatie was duidelijk dat hij behoorde tot een Franse zakenfamilie. De Zarka's zijn eigenaren van UPF International, een bedrijf in computerhardware dat in 2012 meer dan € 350 miljoen waard was.

Rafael van der Vaart

De bekendste ex van Sylvie is natuurlijk Rafael van der Vaart. Ze stapten in 2005 in het huwelijksbootje en kregen een jaar later hun zoon Damián. Hoewel ze lange tijd een van de bekendste showbizzkoppels van Nederland waren, strandde hun huwelijk na een openbare ruzie op oudejaarsavond 2012. Van der Vaart heeft een succesvolle voetbalcarrière gehad bij clubs als Ajax, Tottenham Hotspur en Real Madrid. Zijn huidige vermogen wordt geschat op ongeveer 18 miljoen euro, volgens Quote.

Maarten Atmodikorod

Deze naam zal waarschijnlijk wat minder bekend in de oren klinken. Velen dachten wellicht dat Rafael van der Vaart de eerste voetballer was die Sylvie aan de haak sloeg, maar dat is niet het geval. La Meis (geboren in Breda) had twee jaar lang een relatie met de voormalige NAC-verdediger Maarten Atmodikoro. Dit speelde zich af in de late jaren '90, toen Sylvie nog een programma over Flippo's presenteerde. Over het vermogen van Maarten is geen informatie beschikbaar.