Vervolg op documentaire Lil' Kleine: 'Het is eigenlijk een open einde'

Entertainment
door Lois
maandag, 19 februari 2024 om 16:27
downloaden
Sascha Visser, de producent van de documentaire over Lil Kleine, zegt al een aantal draaidagen voor een mogelijk vervolg gehad te hebben. De documentairemaker wil de rapper graag blijven volgen, omdat hij benieuwd is hoe het verder met hem zal gaan.

Vervolg documentaire

Sascha Visser, de documentairemaker, zou graag een vervolg willen maken op zijn documentaire 'Jorik' over Lil' Kleine. De filmmaker heeft al een paar nieuwe draaidagen achter de rug, onthult hij in de podcast Content Wars. Er zijn echter nog geen officiële gesprekken gaande, benadrukt Visser.
Sascha Visser wil Lil' Kleine blijven volgen om te ontdekken hoe het verder met hem zal gaan. "Het is eigenlijk een open einde", zegt Visser. "Veel mensen hebben toch een beetje een knoop in de maag van; dit gaat niet lang goed. En ik ben benieuwd of dat ook zo is. Ik ben wel benieuwd hoe hij zich houdt. Hij belooft dat hij een betere vader gaat worden voor zijn kind, ik ben benieuwd."

Gecancelde BN'ers

Visser blijft verder graag uit de buurt van andere gecancelde BN’ers voor een eventuele documentaire. Hij zou bijvoorbeeld geen film willen maken over Marco Borsato. “Ik denk niet dat er een klik is en ik geloof ook niet dat hij echt het achterste van zijn tong wil laten zien. En wat daar zou zijn gebeurd gaat mij wel een brug te ver. Ik weet niet zeker wat er is gebeurd, maar daar wil ik mijn vingers niet aan branden.” De driedelige docu over Lil' Kleine verscheen eerder dit jaar op Prime Video. Visser volgde hem een tijdlang na zijn vrijlating uit de gevangenis in maart 2022.

'Medeschurk'

Nadat de documentaire uitkwam over Lil' Kleine kwamen ook verontrustende details over zijn giftige relatie met ex Jaimie Vaes naar voren. Haar woede na de documentaire is niet onopgemerkt gebleven. De rapper onthult voor het eerst zijn kant van het verhaal over zijn arrestatie op verdenking van mishandeling van Jaimie. Hoewel Jorik toegeeft dat hun relatie altijd giftig was, wijst hij ook naar de relatie waarin ze zaten.
De zaak over de vermeende mishandeling van Jaimie in 2022 loopt nog steeds, waarbij Lil Kleine volhardt in zijn ontkenning. Jaimie Vaes is niet te spreken over hoe ze is ‘geportretteerd’ in de docu van haar ex. Vaes vindt dat ze is neergezet als ‘medeschurk’, laat ze weten aan RTL Boulevard.