Verzoening tussen André Hazes en Roxeanne Hazes?

Entertainment
door Nienke
maandag, 19 februari 2024 om 13:59
andre hazes roxeanne hazes
Er lijkt verzoening te zijn tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes, dit was te zien op de Instagram Story van André afgelopen weekend. In deze Story was te zien dat André aanwezig was bij een optreden van Roxeanne in Den Haag.

Band André Hazes en Roxeanne Hazes

André Hazes en Roxeanne Hazes hadden tot vorig jaar weinig contact met elkaar. In het programma Beste Zangers heeft Roxeanne "trauma's" uit haar jeugd gedeeld. André heeft het toen opgenomen voor zijn moeder Rachel Hazes. "Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen", schreef hij toen. Hij heeft in zijn documentaire die in november 2023 is uitgezonden, verteld dat hij geen behoefte heeft aan contact met zijn zus Roxeanne. Hij vertelde dat er geen ruzie heeft plaatsgevonden waardoor het contact is verbroken. André heeft later in een interview van LINDA , aangegeven dat het altijd nog goed zou kunnen komen.

André op bezoek bij concert Roxeanne

Die verzoening is eerder gekomen dan verwacht: afgelopen vrijdag is André naar een optreden geweest van Roxeanne in het Paard, in Den Haag. Dit was te zien in twee korte Instagram Stories die hij heeft gedeeld. Zo is te horen dat André de liedjes Signalen en Ik Ben Vrij van Roxeanne luid meezingt.

Samen tegen hun moeder?

Momenteel zit Roxeanne nog in een rechtszaak tegen haar moeder Rachel. De band tussen André en zijn moeder Rachel is wisselend. "Weet je wat het is, ik vind mijn moeder echt de allerleukste vrouw ter wereld. Toen ik tijdelijk bij haar woonde, was ze zo warm en lief. Tegelijkertijd kan ze ineens een totaal andere vrouw worden, namelijk de allermoeilijkste ter wereld. Dat maakt het heel lastig", zei hij in september tegen LINDA.
In een comment onder een Instagram-foto van André, stelt een volger genaamd Linda, een vraag. "Ga je samen met Rox de strijd aan tegen je moeder?" Hierop reageert André met: “Hahaha deze is wel heel direct.” André ontwijkt de vraag bewust, maar dit betekent niet dat hij het ook ontkent.