Victor Reinier neemt wraak op Yvonne Coldeweijer: 'Gruwelijk'

Entertainment
door Lois
woensdag, 14 februari 2024 om 16:06
victor reinier
De derde aflevering van de serie Flikken Maastricht heeft een bijzondere titel, namelijk "Juice". Neemt Victor Reinier, na alle "juice" die over hem naar buiten is gekomen, wraak op Yvonne Coldeweijer?

Victor is de juicekanalen zat

"Heb je al gezien dat aflevering drie van Flikken Maastricht Juice heet, en dat de juicekoningin daarin wordt vermoord?”, vraagt een volger aan Yvonne Coldeweijer. "Ik dacht dat Victor Reinier medebedenker was van al die afleveringen… De juicekoningin wordt nogal op gruwelijke wijze vermoord.”
Kennelijk is Victor de juicekanalen helemaal zat. Eerder brachten de juicekanalen naar buiten dat Victor voortdurend vreemdgaat. "Zijn vrouw Aimée ontdekte dat Victor veelvoudig vreemdgaat. Tijdens zijn relatie had hij namelijk jarenlang een affaire met een schrijfster uit Limburg”, schreef het Juicechannel op Instagram. "Deze vrouw is voor Victor gaan scheiden van haar man. Ze is zelfs voor hem naar Amsterdam verhuisd. Zij dacht echt dat ze samen verder zouden gaan en ze spraken ook over kinderen.”

Verslaafd

Naast zijn verslaving om vreemd te gaan is Victor ook hevig verslaafd aan verboden middelen. Voor de dames wil hij dit graag verborgen houden en liegt er dan ook wel eens over, terwijl ze dat gewoon hadden gezien.”
De situatie bereikte een hoogtepunt toen het juicekanaal meldde dat Reinier zijn affaires zo ver ging verbergen dat hij eens zijn minnares de opdracht gaf zich in een kast te verstoppen, terwijl zijn partner onverwacht thuis kwam.

Arrogant en onaardig

Naast al deze persoonlijke problemen lijken de collega's van Victor Reinier ook steeds minder tevreden met hem te zijn. Ze omschrijven hem als arrogant en onaardig. Er zou zelfs een ruzie zijn ontstaan tussen Victor en zijn duopartner Angela Schijf op de set van Flikken Maastricht. Victor lijkt zijn rol in de serie nu vooral voor het geld te vervullen en lijkt weinig plezier meer te beleven aan zijn werk. De toenemende spanning op de set, gecombineerd met zijn privéproblemen, zorgt voor een zorgelijke situatie voor de acteur.
Het is niet de eerste keer dat Victor Reinier's ontrouw ter sprake komt, aangezien hij in het verleden zelf heeft toegegeven aan vreemdgaan. "Het overkomt je. Je wordt verliefd. En daar kun je spijt van krijgen of heel gelukkig van worden," zei hij eerder in een interview met Veronica Superguide. Tevens stelde de acteur dat mensen niet inherent monogaam zijn en dat meer dan de helft van de mensen weleens vreemdgaat.