Volgers van Jutta Leerdam zijn niet blij met vriendje Jake Paul

Entertainment
door Denise
dinsdag, 04 april 2023 om 9:13
jutta leerdam volgers jake paul
Jutta Leerdam is tot over haar oren verliefd op Jake Paul. Gisteren bevestigde ze haar relatie met hem op Instagram door meerdere zoete kiekjes van hen samen te plaatsen. Alleen haar volgers zijn alles behalve blij met de relatie, dit blijkt uit de reacties die zij krijgt.

Jutta Leerdam maakt relatie officieel met Jake Paul

Na een tijdje speculeren is het dan echt official. Jutta Leerdam heeft een relatie met Jake Paul! Dit maakten de twee gisteren bekend op Instagram. Jutta deelde wat schattige foto's samen met de tekst: That's it en ook Jake Paul deelde foto's van hun twee en schreef hierbij: I'm Dutch now @juttaleerdam. Lief!

Volgers niet blij met relatie Jutta Leerdam

Jutta is verliefd en de hele wereld mag het weten. Maar haar volgers zijn alles behalve blij met de relatie, dit blijkt uit de reacties die zij krijgt onder de foto's die ze met hem heeft geplaatst. Zo schrijft iemand: "My dissapointment is immeasurable and my day is ruined." Iemand anders schrijft: "WTF? PLS TELL ME APRIL FOOLS." Ai, niet best... En een ander iemand zegt: "This is honestly devastating". Het is dus duidelijk dat de volgers van Jutta Jake Paul niet mogen. Ook denkt een volger dat de relatie niet lang gaat duren. Zo zegt iemand: "We all know this ain't lasting."
screenshot reacties 642bd6ea9fbe1
Nou, wij zijn benieuwd hoe dit verder gaat…