Volgers woest op Tim Hofman: ‘Tijd om BOOS te cancellen’

Entertainment
door Lois
dinsdag, 13 februari 2024 om 14:17
tim hofman
Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics. Klanten klagen over mislukte fillers, en alsof dat niet genoeg was, werden een paar dagen later twee vestigingen van de kliniek beschoten. Volgens velen is dat ook zeker geen toeval.

BOOS

BOOS, een programma van BNNVARA, onder de vlag van NPO3, wordt gepresenteerd door Tim Hofman. BOOS heeft één doel: de problemen van hun kijkers oplossen. Of het nu gaat om oplichting, het niet leveren van producten door influencers, misbruik van de huizenmarkt door huisjesmelkers, of situaties van intimidatie en scheve machtsverhoudingen - BOOS maakt het anders. Kortom, je bent boos.
Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics. Zeven klanten klagen over mislukte fillers die werden gezet door het bedrijf. Slechts enkele dagen later werden twee vestigingen beschoten. Dat zal zeker geen toeval zijn.

Tijd om te cancellen

Tim Hofman deelt het schokkende nieuws via Instagram over de beschietingen bij Drs. Samana Clinics. 'We houden jullie op de hoogte', schrijft hij bij de post. Maar zijn volgers zijn niet gediend van dit nieuws. Volgens hen is BOOS medeverantwoordelijk voor de beschietingen. 'Dit hebben jullie veroorzaakt, BOOS. Jullie aflevering heeft dit in gang gezet. Nemen jullie ook verantwoordelijkheid', roept een boze volger. Een ander zegt: 'Tijd om BOOS te cancellen, zij hebben hier 100% aandeel in gehad. Waarom heeft niemand het hierover?'

Reactie eigenaresse

Na de BOOS-uitzending heeft de eigenaresse van Drs. Samana Clinics, Samana, haar zegje gedaan. "Wij zijn een transparante organisatie met een passie voor schoonheid en een hart voor onze cliënten", begon ze. Maar volgens Samana is het resultaat niet altijd perfect. "Het spijt ons enorm te horen dat we in dit geval niet in geslaagd zijn." En dan is er nog een klant met een infectie na bilfillers. Samana wijst erop dat dit zeldzaam is, maar helaas tot de mogelijke klachten behoort. Ze benadrukt dat ze de cliënt onmiddellijk naar de juiste specialist hebben doorverwezen en dat het na een maand weer goed ging.
Ondertussen uitten de volgers hun frustratie over influencers, waarbij ze zich afvroegen waarom influencers serieus worden genomen. Reacties zoals, "Kunnen we aub ophouden met geloven dat influencers het beste met hun fans voor hebben en de troep die zij ons proberen aan te smeren te negeren?" en "influencers moeten verantwoordelijk gehouden worden voor wat ze aansmeren."