Dit is de vriend van Iris Enthoven uit Expeditie Robinson

Entertainment
zaterdag, 11 november 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 71
Iris Enthoven kun je kennen van Expeditie Robinson of haar podcast Held in Eigen Verhaal. Ze heeft een succesvolle carrière opgebouwd en ook in de liefde is ze gelukkig. Wie is degene die het hart van Iris heeft veroverd?

Iris Enthoven

Iris Enthoven is 29 jaar en geboren in Bussum. Ze staat bekend als presentatrice en side-kick bij Radio 538 en heeft een gevarieerde carrière in de media. Ze staat bekend om haar deelname aan diverse programma's, podcasts en het onderhouden van haar eigen sociale mediakanalen.
Tijdens haar middelbare schoolperiode was Iris een professionele danseres in de vooropleiding van de dansacademie Lucia Marthas. Na het behalen van haar vwo-diploma besloot ze economie en bedrijfskunde te gaan studeren, gevolgd door een master in journalistiek en digital marketing aan de Universiteit van Amsterdam.

Carrière

Parallel aan haar studie ontwikkelde Iris een groeiende interesse in de journalistiek en media. Ze deed journalistieke ervaring op door artikelen te schrijven voor het jongerentijdschrift SPUNK . Haar passie voor video begon te groeien, vooral toen ze masterclasses volgde aan de TV Academy en zich verdiepte in video-editing, redactiewerk en presentatie. Iris ontdekte dat presenteren echt haar ding was.
In april 2016 begon Iris haar carrière als presentatrice bij de muziekzender XITE . Hier rapporteerde ze vanaf verschillende festivals, interviewde ze bekende (internationale) muziekartiesten en presenteerde ze live-evenementen zoals de XITE-Awards . Bovendien werd Iris al snel een prominent gezicht op de YouTube-kanalen van RTL . Voor CONCENTRATE
leidde Iris verschillende succesvolle series, waaronder Untrained , Verdwaald en Big Bang Bold . Ze maakte tevens haar debuut als documentairemaker met het veelbesproken vierluik Generatie Botox . Dit zorgde voor veel ophef in de media.

De vriend van Iris

Iris heeft al een tijdje een relatie met Pieter Schothorst. Op sociale media deelt Iris niet vaak foto's van haar vriend, maar we hebben toch een foto weten te vinden van het stel. Op Instagram plaatste ze een foto waarop te zien is dat ze samen met Pieter op een bruiloft is.
Bekijk de foto van het stel hier: