Vragen bij geaardheid vriend Maxime Meiland: 'Zou bij hem blijven als hij op mannen valt'

Entertainment
door Denise
woensdag, 14 juni 2023 om 11:49
ontwerp zonder titel 2023 06 14t111703608
De man van Maxime Meiland, Leroy Molkenboer, dacht even een leuke foto op Instagram te zetten met zijn vriend, maar is hier is heel wat ophef over ontstaan. Volgers zijn ervan overtuigd dat er meer speelt tussen de jongens.

Ophef over geaardheid Leroy Molkenboer

Leroy poseert op de foto met een jongen die zijn arm innig om hem heen heeft. Volgers zijn na het zien van deze foto overtuigd dat hier veel meer achter speelt. Zo luidt er een reactie van iemand: "Volgens mij is hij homo." En ook andere mensen vermoeden dat Leroy op mannen valt.
Maxime lijkt er niet mee te zitten. Zo schreef ze ook in haar boek over deze situatie en heeft ze meerdere malen gevraagd aan Leroy of hij op mannen valt en of hij dit ook echt zeker weet van zichzelf. Deze angst is er niet zomaar. Haar vader, Martien Meiland, kwam plotseling uit de kast en vertelde dat hij op mannen viel . Als dit ooit gebeurt bij Leroy zou Maxime hem trouw blijven. "Dat zou ik zeker doen, net zoals mijn moeder ook bij mijn vader is gebleven."

Even zonder Maxime Meiland

Ook zijn volgers blij dat Leroy even op vakantie is zonder Maxime. Zo schrijft er iemand onder de foto van Leroy: "Hij zal vast genoten hebben zonder zijn schreeuwerige vrouw." En iemand anders zegt: "Hij zal vast rust hebben gehad zonder die gillende keukenmeid Maxime."
Speculeren over iemands geaardheid is natuurlijk niet aan ons, of iemand anders behalve diegene zelf. Leroy moet doen waar hij zich goed bij voelt en wij hopen dat hij volledig zichzelf kan zijn, op welke manier dan ook!