Is dit de nieuwe vriendin van Guido Weijers?

Entertainment
door Indy
donderdag, 07 september 2023 om 16:22
guido weijers
Guido Weijers plaatste gisteren een video van de zonsondergang in een park in Limburg. Toevallig plaatste model en Omroep Brabant presentatrice Nina van den Broek op precies hetzelfde tijdstip een video van dezelfde zonsondergang op exact dezelfde locatie. Stom toeval, of is er meer aan de hand tussen de twee?

Afspreken met minderjarige meisjes

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zou Guido het bed delen met verschillende jonge meiden . In ruil daarvoor kregen zij een gratis vakantie of mochten ze mee naar leuke feestjes. "In ruil voor een gratis reisje doen deze meisjes het dan met hem."
Met je handen van minderjarige meisjes afblijven blijkt de laatste tijd nogal lastig in BN'er-land. Guido neemt blijkbaar ook minderjarige meisjes mee op reis. Een spion reageerde op het verhaal dat Yvonne deelde: “Dit doet hij echt al jaren. Iets van 12 jaar geleden had ik een vriendin die zijn ‘vriendinnetje’ mocht spelen, mee naar feesten, vakantie etc. Zij was toendertijd nog net geen 18.”
Yvonne ontving shockerend veel berichten van haar volgers. Zo deelt ze op haar Instagram Story hierover: “De juice over Guido Weijers stroomt binnen en ik moet je zeggen…ik schrik een beetje van de leeftijden die ik voorbij zien komen, van situaties uit het verleden." Ze vraagt haar volgers om haar te contacteren als ze iets weten over deze kwestie.
Vorige maand deelde Yvonne nog een keer iets over het verschrikkelijk verhaal van Guido Weijers en daarbij vergeleek ze hem met Thijs Römer . De meiden van Guido zouden nog jonger zijn dan die van Thijs.

Nieuwe liefde van Guido Weijers?

Nu is Guido op vakantie in eigen land. Op zijn Instagramverhaal plaatst een hij video van de zonsondergang in een park in Valkenburg, Limburg met #hetisnetafrika en #holidaymode. Het lijkt erop dat Guido een keer een tripje maakt zonder minderjarige meiden. Opvallend is dat model en Omroep Brabant
-presentatrice Nina van den Broek op precies hetzelfde tijdstip een video plaatst op haar Instagramverhaal van exact dezelfde locatie, dit deelde RealityFBI op Instagram.
Guido reageert ook regelmatig met hartjes onder de Instagramposts van Nina. Zij reageert hier met hartjes op terug. Zou er dan toch meer gaande zijn tussen de twee?
Zie hieronder een foto van de desbetreffende dame: