Vriendin Rob Kemps blij met babynieuws: 'Leukste wat is er!'

Entertainment
door Lois
woensdag, 13 maart 2024 om 9:05
rob kemps
Vandaag deelde Stephanie Klaver, vriendin van de bekende feestzanger Rob Kemps, op Instagram enthousiast babynieuws. Rob Kemps, ook wel bekend als Snollebollekes, staat bekend om zijn energieke optredens. Met hits als 'Links, Rechts' en 'Vrouwkes' is hij dé feestact van het land met meer dan 250 miljoen streams op YouTube en Spotify.

Stephanie Klaver babynieuws

Na zijn relatie met Miriam, waaruit twee kinderen, Manu en Lola, werden geboren, besloot Rob enkele maanden geleden dat Miriam niet zijn ware liefde was. Al snel vond hij troost en liefde bij Stephanie Klaver. Het kersverse koppel maakte hun relatie 'insta-official' en deelt sindsdien regelmatig verliefde kiekjes.
Vandaag verraste Stephanie de wereld met babynieuws. Haar zusje, Melody Klaver, is in verwachting, en Stephanie deelde vol trots een foto van haar zwangere zus op haar Instagram Story. "Mijn lieve zusje is zwanger! Ik word weer tante!! Het leukste wat er is", schrijft ze met hartjes.

Ten einde

Eerder haalde Patty Brard in de uitzending van Shownieuws nog hard uit naar Rob en zijn vriendin. Ze vond "al de kleffe foto's van hem en zijn nieuwe vriendin" maar niks. 
In april vorig jaar plaatste Rob Kemps een foto op Instagram met het nieuws dat hij en zijn vrouw Miriam Swinkels na negentien jaar uit elkaar zijn. “Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn.”

Affaire

Voordat de relatie stukliep, gingen er al geruchten dat Rob vreemd zou gaan en een affaire zou hebben met een andere vrouw. En niet zomaar een. Het zou gaan om Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen. Een maand later werd bekend gemaakt dat het inderdaad gaat om Stephanie en dat Rob verliefd is op haar. Ook Stephanie heeft een punt achter haar relatie gezet om het avontuur met Rob aan te gaan.
Het nieuwe liefdeskoppel beiden niks aan te trekken van het het feit dat ze zijn vreemdgegaan en delen hun liefde volop op sociale media, waar Brard cynisch opmerkte: "Hij is er niet beter van afgekomen, in elk geval."