Alles voor de show: vriendschap Mattie Valk en Marieke Elsinga blijkt groot toneelstuk

Entertainment
door Denise
donderdag, 08 juni 2023 om 10:04
ontwerp zonder titel 2023 06 08t093112985
Na de verhalen die zijn gedeeld over Mattie Valk, hebben hij en Marieke Elsinga nog gewoon een ochtendshow met elkaar. Zou de vriendschap nog hetzelfde zijn? Yvonne Coldeweijer heeft een duidelijk antwoord.

De vriendschap tussen Mattie Valk en Marieke Elsinga

Mattie en Marieke hebben samen een ochtendshow bij Qmusic: De ochtendshow Mattie & Marieke, het duo is te beluisteren tussen 6 en 10 uur in de ochtend. Op de radio ogen de twee altijd heel vrolijk en zijn ze ook goede vrienden van elkaar, maar Yvonne Coldeweijer gelooft daar helemaal niks van. Op haar story beantwoordt ze allemaal vragen die haar volgers hebben over verschillende BN'ers, zo komt er ook een vraag over de vriendschap van Mattie & Marieke. De vraag die de volger heeft, luidt: "Hoe denkt Marieke na alles rondom Mattie over hem? Is die vriendschap nog steeds echt?" Yvonne komt met een heel duidelijk antwoord: "Dat is allemaal nep joh."

Het verleden van Mattie Valk

Het leven van Mattie stond op zijn kop toen Yvonne de verhalen deelde van Mattie . Op haar Instagram Stories vertelde ze over het verhaal van Mattie en zijn toenmalige vriendin Kirsten. Zij waren 12 jaar lang samen en hadden een relatie met veel ups en downs. Yvonne meldde destijds dit hierover:" Een manier om dit draaglijk te maken, was om van elkaar ‘goed te vinden’ dat ze beiden vreemdgingen." Ze wisten dus van elkaar dat ze vreemdgingen.
Op een gegeven moment werd Kirsten zwanger van een tweeling. Volgens Yvonne wist Mattie gelijk dat hij niet de vader was van de kinderen, want hij heeft fertiliteitsproblemen. Dat de kinderen niet van hem waren, heeft hij nooit met de wereld gedeeld en hij besloot volledig te gaan voor het vaderschap.
De tweeling werd uiteindelijk veel te vroeg geboren. Mattie verbrak toen de relatie met Kirsten, en deelde een brief van hem op de website van QMusic . Hij was niet de vader van de kinderen en vertelde in de brief dat hij niks wist van Kirsten die vreemdging, hij was kapot van verdriet. Kirsten werd maandenlang bedreigd, maar zij besloot zich volledig op de kindjes te richten. Mattie sprak hier nooit eerlijk over en vroeg Yvonne te stoppen. De situatie tussen hem en Kirsten is nu oké.
29b190d1 1ce1 4c0e b9f3 bbf8c833de11