Vrouw en dochter van Marco Borsato over gezinssituatie: ‘Houden we voor ons’

Entertainment
door Sophie
maandag, 22 januari 2024 om 16:44
jada borsato leontine ruiters
Jada Borsato en Leontine Ruiters vertellen in gesprek met Shownieuws over de huidige gezinssituatie. Dat Marco verdacht wordt van misbruik is voor hen geen reden om hem de rug toe te keren.

Rechtszaak

Ondanks dat Marco Borsato zelf zwijgt omtrent zijn vervolging, zegt zijn gezin wel met enige regelmaat wat in interviews. Sinds de geruchten rondom het seksueel misbruik, is Marco van de radar verdwenen. Zo af en toe duiken er foto’s op van Marco als hij buiten komt. De rechtszaak vanwege ‘seksueel misbruik bij een minderjarige’ komt naar alle waarschijnlijkheid pas in 2025 voor.

Vrouw en dochter van Marco Borsato over gezinssituatie: ‘Houden we voor ons’

Bij de première van 'Jesus Christ Superstar' sprak Shownieuws met Leontine Ruiters, de partner van Marco Borsato, en hun dochter Jada over de huidige gezinssituatie. Leontine benadrukte dat ze niet te diep zou ingaan op privéaangelegenheden, zoals ze onderling hadden afgesproken. Die details houden ze liever voor zichzelf, maar ze benadrukt dat het gezin het goed maakt en nog steeds hecht is, ondanks een zware en moeilijke periode. Jada voegde hier kort aan toe: "Ik sluit me erbij aan." Leontine vervolgde met: "Ik wil niet te veel uitweiden over privéomstandigheden, maar ik geloof dat we als gezin samen sterk staan, en daar ben ik trots op."
Recente uitspraken in de media en interviews van Jada hebben de nodige aandacht getrokken. Ze gaf aan dat het gezin de rechtszaak zou 'rocken', erg opmerkelijk. Het interview werd niet door iedereen goed ontvangen.
De kans op een comeback in Marco's carrière lijkt twijfelachtig. Gezien de aanzienlijke kans dat hij schuldig wordt bevonden, is er weinig enthousiasme voor een heropleving van de carrière van een volkszanger die verdacht wordt van het misbruiken van een minderjarige.