Vrouw Thomas Berge bevestigt breuk: 'Eenzaam en achtergelaten'

Entertainment
door Lois
maandag, 18 maart 2024 om 15:29
foto reality 7
Elianne heeft maandagmiddag aan Shownieuws bevestigd dat zij en Thomas Berge hun relatie hebben beëindigd, het stel werd begin dit jaar nog ouders van een dochtertje. Zaterdag gingen er al geruchten over de mogelijke breuk, maar nu wordt het bevestigd. Ze geeft aan dat het voor haar totaal onverwacht kwam en dat ze er erg verdrietig over is...

Thomas Berge en vrouw uit elkaar

In een interview met Shownieuws deelde Elianne dat zij en Thomas Berge in relatietherapie zijn geweest in een poging hun relatie te redden. Helaas leverde dit geen resultaat op. Tijdens een sessie afgelopen donderdag gaf Thomas aan dat hij niet langer met haar verder wilde.
Yvonne Coldeweijer onthulde eerder al dat Elianne de breuk niet zag aankomen. "Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen. Zij wilde graag vechten, maar hij blijkbaar niet." Zowel de relatie als de zwangerschap verliepen de afgelopen tijd niet helemaal vlekkeloos. Tijdens haar zwangerschap werd Elianne opgenomen in het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn. "Hij laat haar achter met een klein kindje en een pasgeboren baby'tje. Alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem. Zo voelt het voor haar op dit moment", aldus Coldeweijer. 

'Alleen maar huilen' 

Elianne was compleet verrast en overweldigd door dit nieuws. Ze kon alleen maar huilen, vertelde ze aan Shownieuws. Nu ze niet meer samenwonen, voelt Elianne zich echt eenzaam en achtergelaten, vooral met twee jonge kinderen.
Als we haar vragen of Thomas daadwerkelijk ontrouw is geweest, vertelt ze dat hij op zondag al met andere vrouwen 'dirty talk' had. Hij zei zelfs dat hij zijn kleren wilde uittrekken. Elianne beschouwt dit als ontrouw, omdat ze nog steeds een geregistreerd partnerschap hebben.

Toch gelijk

Zondag plaatste Elianne al een opvallend bericht in haar Instagram Story, ze deelde de volgende woorden: "Moge God bedriegers zegenen met bedriegers."
Yvonne Coldeweijer deelde eerder al haar speculaties op de breuk. "Ik heb zelf altijd het idee dat als een man zoiets doet, dat er dan een ander in het spel is. Mannen zijn meestal niet zomaar van het alleen zijn, zonder nieuwe opties. En met meestal bedoel ik altijd." Het lijkt erop dat de juicekoningin toch gelijk had.