Vrouw Thomas Berge reageert op breuk: 'Kapot van verdriet'

Entertainment
door Lois
maandag, 18 maart 2024 om 9:22
thomas berge
Afgelopen zaterdag gingen er geruchten rond over een mogelijke breuk tussen Thomas Berge en zijn echtgenote Elianne Zweipfenning, dit deelde Juicechannel op Instagram. Het stel werd eerder dit jaar ouders van een dochtertje, maar het blijkt nu definitief afgelopen te zijn tussen de twee.

Relatietherapie

Een bekende van Thomas Berge en Elianne Zweipfenning bevestigde afgelopen weekend al aan Shownieuws dat de geruchten van een mogelijke breuk waar zijn. Volgens deze bron zou de breuk het initiatief van de zanger zijn geweest en zouden de twee tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje in relatietherapie hebben gezeten.
Dit weekend zou er een groot feest zijn georganiseerd voor hun verjaardagen, maar Thomas en Elianne hebben alle gasten vanwege privéomstandigheden afgezegd. Ook zouden er twee bekende artiesten aanwezig zijn op het feest, ook zij bevestigen dat het feest is afgezegd. Ze willen echter niet ingaan op de reden voor het annuleren van de gelegenheid, vooral omdat een van hen goede vrienden is met Thomas. Hij zei dat het niet aan hen is om er iets over te zeggen, maar hij ontkende niets.

Vechten

Elianne zag overigens de breuk niet aankomen, weet Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin heeft een berichtje gelezen dat Elianne naar haar omgeving heeft gestuurd. "Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen", schrijft Yvonne op haar juicekanaal. "Zij wilde graag vechten, maar hij blijkbaar niet." Zowel de relatie als de zwangerschap verliepen de afgelopen tijd niet helemaal vlekkeloos. Tijdens haar zwangerschap werd Elianne opgenomen in het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn.
Thomas en Elianne hebben samen twee kinderen. "Hij laat haar achter met een klein kindje en een pasgeboren baby'tje. Alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem. Zo voelt het voor haar op dit moment", vervolgt de juicekonigin."

Nieuwe opties

Het is niet duidelijk wat precies de reden van de breuk is, maar Yvonne Coldeweijer heeft wel een idee. "Ik heb zelf altijd een idee dat als een man zoiets doet, dat er dan een ander in het spel is. Mannen zijn meestal niet zomaar van het alleen zijn, zonder nieuwe opties. En met meestal bedoel ik altijd."
Elianne plaatste zondagavond wel een opvallend bericht op haar Instagram. In haar Instagram Story deelde ze de volgende woorden: "Moge God bedriegers zegenen met bedriegers." Het lijkt erop dat de breuk toch niet zo netjes is beëindigd.