Waar gaat André Hazes nu wonen?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 12 januari 2023 om 9:50
waar woont andre hazes
Een vraag die door ons hoofd ging spelen is: waar gaat André Hazes nu wonen? Is hij samen met Monique Westenberg ? Toch ruzie met mama Rachel Hazes ? Wij weten het niet meer.
André Hazes koopt een huis is Wilnis
André Hazes heeft onlangs een huis gekocht in Wilnis omdat hij bij mama Rachel Hazes zou vertrekken. Het schijnt zo te zijn dat hij zelfs met Sarah 2.0 heeft gekeken naar deze woning om hier samen te gaan wonen . Maar deze relatie hield geen stand, dus besloot André dit huis alleen te kopen. Maar nu is de vraag: gaat hij hier ook daadwerkelijk wonen?
Monique Westenberg en André Hazes weer bij elkaar
Wij vragen ons af of André daadwerkelijk in het huis in Wilnis gaat wonen, aangezien het er heel sterk op lijkt dat hij en Monique weer samen zijn. Ze zouden heel erg veel tijd met elkaar spenderen. Ook hebben we gezien dat André bij Monique aan de ontbijttafel zit in een badjas, dus het lijkt erop alsof hij de nacht hier spendeert .
Maar nu is de grote vraag: als André en Monique weer samen zijn, zou André dan nog wel in Wilnis gaan wonen? Monique zou niet weg willen uit haar huis, dus gaan ze dan weer daar wonen?
Wij zijn benieuwd wat jullie denken.