Walter van B&B Vol Liefde gaat door een liefdesbreuk: 'Al sinds september'

Entertainment
vrijdag, 19 januari 2024 om 11:23
ontwerp zonder titel 2024 01 19t104955410
Walter, bekend van B&B Vol Liefde, heeft aangekondigd dat hij en zijn vriendin Annemiek uit elkaar zijn, zoals de spirituele B&B-eigenaar heeft medegedeeld aan RTL Boulevard.

Zo gaat het nu met Walter uit B&B Vol Liefde

Met Walter gaat het supergoed. Hij is blij dat de rust (de reden waarom hij in Frankrijk is gaan wonen) is wedergekeerd. Hij voelt zich heerlijk in de natuur", vertelt een fan-account. "Er gebeuren mooie dingen sinds zijn deelname. Helaas zijn er veel mensen die kampen met burn out-klachten, zij komen naar zijn B&B en leven weer helemaal op. De rust en natuurlijk werkt voor hen écht positief. Walter is bezig met het organiseren van retreats. Niet alleen tantra, maar ze hebben ook de focus op meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, met je kids de natuur in, anders relateren, tantra voor beginners et cetera.
Walter geeft aan dat hij de tijd met Anne en Claudia, twee deelnemers die zich voor hem hadden aangemeld, als zeer plezierig heeft ervaren. “ Ik heb met hen veel plezier gehad. Ik heb onderschat hoeveel energie het kost om vier weken lang 10 tot 12 uur per dag een camera op je neus te hebben .”
Hij onderhoudt nog steeds contact met Anne, Claudia en Corina en beschouwt hen als goede vrienden. In zijn vrije tijd geniet hij van activiteiten op zijn terrein en maakt graag wandelingen. In januari 2024 staat er een reis naar Thailand op het programma om zijn zoon te bezoeken, die daar stage loopt. Tijdens deze reis zal Walter ook zijn B&B-collega Martijn ontmoeten. Bovendien is Walter dankbaar voor het feit dat hij met zijn deelname aan B&B Vol Liefde veel mensen heeft kunnen inspireren.

Relatiebreuk Walter en Annemiek

Hoewel Walter in B&B Vol Liefde zijn liefdesgeluk niet vond, bleek uit de reünieaflevering dat Cupido toch raak had geschoten. Walter onthulde daar dat hij liefdesgeluk had gevonden bij Annemiek, die hij al kende vóór de opnames van het programma. Deze liefde werd groot uitgemeten in de media en viel niet bij iedereen in goede aarde. Toch leken de twee ontzettend gelukkig samen.
Helaas heeft die liefde geen stand gehouden, zo vertelt hij. De twee zijn al sinds september niet meer bij elkaar. Wij hopen in ieder geval dat Walter uiteindelijk wel de liefde zal vinden!