Was het geheimhouden van de zwangerschap van Selma Omari een marketingstunt?

Entertainment
donderdag, 12 oktober 2023 om 8:20
selma omari zwanger baby 64ccfdbc83fb7
Selma Omari is recentelijk bevallen van haar eerste kindje, maar heeft haar zwangerschap geheim gehouden voor het publiek. Nu blijkt dat ze bezig was met een realityserie voor BNNVARA, wat verschillende vragen oproept. "Was het een marketingstunt?"

Realityserie Selma Omari

Het was een enorme verrassing toen Selma afgelopen augustus aankondigde dat ze bevallen was van haar eerste kindje. Niemand was op de hoogte van haar zwangerschap; zelfs de juicekanalen bleven stil. Selma geeft aan dat ze weloverwogen ervoor gekozen heeft haar zwangerschap geheim te houden, maar nu blijkt dat ze gedurende die periode gevolgd werd door een cameraploeg.
" Ik hoop dat jullie allemaal enthousiast zijn! Op Mijn Manier, vanaf 17 oktober op NPO Start, " kondigt Selma aan op Instagram met de eerste beelden van de serie. Helaas zijn niet al haar volgers even positief gestemd. " Gek, je maakt er ook nog gewoon een show van, " reageert iemand. Een andere volger deelt deze mening. " Ik vind dit een aparte keuze. "

Yvonne Coldeweijer: 'Ben ik nog steeds zo naïef?'

, gaat er zelf op vanuit dat het hier om een marketingstunt gaat. " Dus het geheimhouden van de zwangerschap was een marketingstunt? ", schrijft ze op haar juicekanaal . " Ik dacht uit integriteit. Hoe ben ik nog steeds zo naïef? "

Alleenstaande moeder

Uit de teaser van Op Mijn Manier wordt duidelijk dat Selma heeft gekozen voor het alleenstaand ouderschap. " Mijn verlangen om moeder te worden was groter dan het volgen van het traditionele pad ", vertelt ze. Echter, haar familie, die ook verschijnt in de serie, is van mening dat Selma het zwaar gaat krijgen als alleenstaande moeder. " Ik denk dat Selma het heel erg onderschat dat het ook lastig gaat zijn als moeder. "

Vader kindje Selma Omari

Wie de vader is van het kindje van Selma heeft Selma nog niet bekendgemaakt. " Iedereen vraagt zich af wie de vader is
", luidt het onder haar post op Instagram. Maar het blijft nog steeds de vraag of ze het wel bekend gaat maken in haar realityserie wie de vader is van haar kindje.