Waylon onthult: 'Dit is de reden dat ik ben vreemdgegaan'

Entertainment
door Sophie
maandag, 07 november 2022 om 8:52
waylon boerderij van dorst
Waylon was zondag te gast in het programma Boerderij van Dorst en hier vertelt hij waarom hij is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman . Hij hoopte natuurlijk zieltjes te winnen op deze manier, maar dat is hem zeker niet gelukt.
De 'demonen' in het hoofd van Waylon
Al vaker heeft hij het gezegd, maar de 'demonen' in zijn hoofd hebben voor zijn overspel gezorgd. Waylon kreeg hier veel kritiek op en dat vond hij zelf nogal onterecht: "Ik begrijp dat het woord 'demonen' voor een heleboel mensen een ding was, van: ja, het is lekker makkelijk om het daarop af te schuiven. Maar niemand heeft ook maar enig idee van wat er bij jou speelt of bij jou thuis speelt", legt hij uit in het programma Boerderij van Dorst.
Maar die 'demonen', daar heeft hij het telkens over maar waar hij precies over praat weet eigenlijk niemand. In het programma vertelt hij over welke demonen hij het eigenlijk heeft: "Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte."
Paniek, want het zaakje werkt niet
Hij vertelt hierboven dat de boel daar beneden het niet meer goed deed en geeft dit ook aan als de reden van zijn overspel. Hij handelde naar eigen zeggen uit pure paniek. "Ik ging op zoek naar datgene wat het prikkelt. Het is heel heftig om als man te ervaren van: het werkt niet, wat is er aan de hand?"
Frédérique Spigt haakt ook in op het gesprek: "Het blijft natuurlijk toch wel gek dat jij dat bij iemand anders uit moet proberen", zegt ze. "Maar dat is de paniek. Het meest mannelijke dat je bezit kun je op dat moment niet delen", geeft Waylon als antwoord.
De kijkers geloven er maar niks van. Ze vinden het maar slappe excuses die hij constant maar blijft geven. Hij maakt het volgens kijkers steeds erger en ze vinden het raar dat hij het bij een andere vrouw moest proberen om te kijken of zijn zaakje het wel deed.