Sinds geboorte dochter Teddy voelt Waylon zich 'sterker'

Entertainment
vrijdag, 24 november 2023 om 16:35
ontwerp zonder titel 2023 11 24t140400154
Vijf jaar geleden werden Bibi Breijman en Waylon officieel een gezin dankzij de komst van dochtertje Teddy. Voor de zanger is deze vrijdag dan ook een bijzondere dag, zo laat hij weemoedig weten in een post op Instagram.

Verjaardag dochter Teddy

Voor Waylon is de geboorte van dochtertje Teddy destijds extra beladen omdat hij vanwege drank en poeder verslaving jarenlang geen relatie had met zijn zoon Dylan. Pas na vijftien jaar konden vader en zoon een band opbouwen. Dat hij de afgelopen vijf jaar alle stappen van Teddy heeft kunnen meemaken, is dan ook extra bijzonder. " Neem al mijn dagen, ik geef je alles zonder ooit iets terug te vragen. Tot aan het einde van m’n tijd zal ik je dragen... Want ik ben vele malen sterker met dan zonder jou ", deelt de zanger op emotionele wijze bij een vrolijke foto met zijn grote trots.
Waylon benadrukt dat de eerste vijf jaar 'voorbijgevlogen' zijn en dat hij in de komende vijf jaar 'nog meer gaat genieten'.
Ook Bibi herinnert zich als de dag van gisteren het moment dat ze voor het eerst moeder werd. Voor deze speciale gelegenheid heeft ze al die herinneringen samengevoegd tot een liefdevolle video.

Relatie Bibi en Waylon

Het verhaal van Waylon en zijn innerlijke worstelingen is bekend bij velen. Hij bedroog Bibi Breijman
terwijl zij zwanger was van hun zoontje. Er kwam veel kritiek omdat hij zijn overspel toeschreef aan ' demonen '. “ Ik begrijp dat het woord ‘demonen’ voor een heleboel mensen een ding was, van: ja, het is lekker makkelijk om het daarop af te schuiven
”, vertelde hij in november in Boerderij van Dorst. " Maar niemand heeft ook maar enig idee van wat er bij jou speelt of bij jou thuis speelt. "
Bibi Breijman gaf eerder aan dat het nu heel goed gaat. " En ik ben gewoon heel blij dat we het hebben overwonnen. En dat we er sterker zijn uitgekomen. En ook dat dit probleem op tafel is komen te liggen. We zijn nou eenmaal bekend, dat hoort bij ons leven. En anders waren we misschien heel lang blijven hangen in een taboe. Wat wij ook binnen ons gezin droegen. En dit soort dingen komen voor in het leven. Ik ben blij dat we het hebben overwonnen ", vertelt ze in een gesprek met RTL Boulevard .