Wederom een aangifte tegen Yvonne Coldeweijer

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 03 februari 2023 om 9:09
aangifte yvonne coldeweijer
Samantha Steenwijk en Rachel Hazes sleepten roddelkoningin Yvonne Coldeweijer al eens voor de rechter. Er is nu een andere BN'er die besloten heeft aangifte tegen haar te doen. Het gaat om Koen Pieter van Dijk, voorheen beter bekend als Koen Kardashian .
Koen Kardashian werd beschuldigd van diefstal
Koen werd vorige week beschuldigd van het drogeren en bestelen van een 'vriend' van hem. Deze 'vriend' zou naar Yvonne Coldeweijer zijn gestapt met een video waarop Koen onder invloed te zien is. Er werd verteld dat Koen hem gedrogeerd zou hebben en daarna zijn Rolex zou hebben gestolen. Hij zou nu van de aardbodem zijn verdwenen en Koen was niet te bereiken.
Dit verhaal werd aan Yvonne Coldeweijer vertelt en deze heeft zij met haar, meer dan 700 duizend, volgers gedeeld. Maar er blijkt niets van het verhaal waar te zijn!
Aangifte bij de politie
"Vorige week ben ik beschuldigd van het drogeren en bestelen van een persoon. Dit is een leugen en hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie", begint Koen zijn verhaal op Instagram. "Bij deze leugen werd tevens een foto en video gedeeld die als 'steunbewijs' moesten dienen."
De video is een video uit 2020 waarin Koen en een andere man onder invloed waren van verslavende middelen. Koen heeft bewezen dat deze video uit 2020 kwam.
"Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die dit soort onwaarheden vertellen en verspreiden", gaat Koen verder. "Helaas gaan dit soort leugens gepaard met doodsbedreigingen aan mijn adres."
Het idee dat mensen dit geloven geeft Koen naar eigen zeggen 'slapeloze nachten'. Ook vindt hij het kwalijk dat Yvonne de roddel niet heeft gerectificeerd, ondanks dat ze weet dat de roddel niet juist is.
Zie hieronder het volledige bericht van Koen:
koen kardashian aangifte yvonne coldeweijer 63dcc98b7ae39
Instagram @koenpieter
Yvonne Coldeweijer biedt haar excuses aan
Koen heeft een bericht gestuurd naar de 'vriend' die deze leugens over hem besloot te lekken aan Yvonne, maar hier is tot op heden nog geen reactie op gegeven.
Zie hieronder het bericht van Koen aan de 'vriend' Donnie:
koen kardashian bericht donnie 63dcc9ada5e5f
Instagram @koenpieter
Wie er wel heeft gereageerd, is Yvonne! Ze reageert op de aangifte van Koen tegen haar en kan natuurlijk niks anders doen dan haar eigen hachje proberen te redden.
"Ik heb kennis genomen van de aangifte die Koen van Dijk tegen mij heeft gedaan", begint Yvonne. "Ik heb iets gedeeld wat vrij aannemelijk is gemaakt door Donnie zelf. Dit kan ik ook aantonen."
Ook kan ze het niet laten om even uit te halen naar Koen zelf, over het vragen van aandacht in de media. "Vandaag heeft Koen er nog een luchtige post over gemaakt op TikTok, dus er wordt ook door Koen continu aandacht gevraagd met als doel in de media te verschijnen."
En dan nog even de slachtofferrol: "Ik heb me laten gebruiken in een persoonlijke vete tussen Donnie en Koen."
Maar dan! Het excuus: "Ik had me hier beter van kunnen distantiëren. Excuses richting Koen."
Zie hieronder de Story van Yvonne:
yvonne coldeweijer excuus koen kardashian 63dcc9cd4ccfd
Instagram @lifeofyvonne
Wij zijn benieuwd wat deze aangifte teweeg gaat brengen, misschien opnieuw Yvonne in de rechtbank?