Wéér een carrièreswitch voor Famke Louise: 'Burgemeester'

Entertainment
door Nienke
maandag, 11 maart 2024 om 16:47
realitynl 21
Famke Louise trekt veel bekijks met haar nieuwe carrière waarbij ze exclusieve content op Fancentro plaatst. Maar onlangs heeft Famke iets gedeeld op haar Instagram Story waarbij het lijkt dat ze meer plannen heeft voor de toekomst.

Famke Louise carrière 

Er wordt op dit moment veel gepraat over Famke Louise en haar carrièreswitch van zangeres naar exclusieve contentmaker. Als het gaat om geld, kan ze er heel wat verdiensten uit het werk halen, maar daar heeft ze natuurlijk wel fans voor nodig. Op Instagram deelt ze een bericht waarin te lezen is dat er een Fries dorp te koop staat voor 1,5 miljoen euro. Ze deelt het op haar story en zet eronder: "Zou wel leuk klinken hè, burgemeester Famke".
Beeld: Instagram @famkelouise_
Beeld: Instagram @famkelouise_

Reacties

Famke heeft al veel reacties ontvangen over de switch. Zo vinden mensen de content niet "spicy" genoeg en zeggen: "Is dit tegenwoordig spicy, ga toch weg man." Andere reageren onder haar foto met het feit dat ze moeder is: "Schandalig. Ze heeft nog een kind ook. Zal het kind leuk gepest gaan worden."

Ex

Ook haar ex DieTim heeft gereageerd op de switch die ze heeft gemaakt, zo heeft hij een filmpje geplaatst op Instagram. Zo begint hij: "Ik ga stuk jongens. Jullie weten van mij, ik zeg gewoon altijd alles wat ik wil. Het boeit me niet, ik geef altijd mijn mening, maar wat ik net heb gezien..." Hij gaat verder: "Bepaalde mensen willen ook beginnen op OnlyFans, maar eerst shady erover doen en uitlachen. En nu zelf beginnen, als moeder zijnde, wauw. Erg man dat je zo erg hoog zit. Ik zeg gewoon wat ik wil, want ik ben het ook een beetje zat dat mensen de hele dag dingen willen gaan nadoen." Hij lijkt niet al te enthousiast te zijn over wat zijn ex aan het doen is en dat deelt hij openlijk met zijn volgers.