Weer een grote domper voor Gordon: 'Uit elkaar'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 24 mei 2024 om 15:38
gordon is terug
Gordon is geen makkelijk persoon, dat is door de jaren heen ook wel duidelijk gevonden. Hoe mensen het soms met hem uit kunnen houden, dat blijft ook nog maar de vraag. Dit keer is er weer iemand die besloten heeft om afstand van hem te doen.

Gordon liefdesleven

Het liefdesleven van Gordon gaat niet over rozen. Het daten wil hem maar niet lukken, hij heeft er zelf een keer een programma omheen laten maken om te ware te vinden. Toch mocht het allemaal niet baten. Zijn meest recente relatie was met Gavin Rozario, de twee zouden zelfs met elkaar gaan trouwen.
Het geluk voor Gordon kon niet op, hij had eindelijk zijn droomman gevonden. Totdat Gavin het plots uitmaakte, niks meer van zich liet horen en naar de media stapte met een verhaal over een vreselijke Gordon achter de schermen. Gordon bleef opnieuw met een gebroken hart achter.

Weer een grote domper voor Gordon: 'Uit elkaar'

Gordon leek echter wel een hele goede match te hebben met Nathalie Moser, die vijf jaar geleden zijn manager werd. De twee konden het goed met elkaar vinden en zij is er door dik en dun voor hem geweest in de afgelopen – zeer turbulente – vijf jaar. Ze is volgens Guido den Aantrekker een pittige tante, die altijd heel erg transparant was.
Ze was er altijd voor Gordon, nam altijd de telefoon op wanneer het niet goed met hem ging. Maar er moet volgens Guido toch iets zijn gebeurd. Ze heeft namelijk besloten om de band met Gordon te verbreken en na vijf jaar trouwe dienst te stoppen als zijn manager. Wat er aan de hand is, dat is niet duidelijk.
Gordon heeft inmiddels alweer een nieuwe manager: Ilske Helleman. Zij zit schijnbaar ook al dertig jaar in het vak, maar toch wensen wij haar heel veel succes met het ondersteunen van Gordon.