Welk koppel moet meedoen aan Temptation Island VIPS?

Entertainment
door Tika
zaterdag, 01 april 2023 om 16:50
welk koppel moet meedoen aan temptation island vips 1
Sinds afgelopen donderdag kunnen we wekelijks genieten van de vier koppels die dit jaar meedoen aan Temptation Island . We vragen ons af of er net zoveel sensatie zal zijn als vroeger.

Rosanna en Niels

Natuurlijk kan Nederlands favoriete Temptation Island koppel niet ontbreken. Ondanks ze al vaker hebben deelgenomen aan deze relatie uitdaging, zouden we ze ontzettend graag weer willen zien. Destijds lukte het beiden niet om te slagen voor de relatie proef. Rosanna ging de fout in met Alex. Die Niels vooraf al waarschuwde "Ik ga vieze dingen doen met je meisje." – Dat was iconic – En Niels was niet weg te slaan bij Fabiola. Momenteel zijn de twee verloofd, maar hoe leuk zou het zijn als ze nog één keer zouden meedoen.

Peter en Nicol

Hoewel ze niet meer samen zijn, zou dit wel erg leuk zijn. Misschien moeten ze het gewoon nog een kans geven. Krijgen ze ook weer wat publiciteit. Van aandacht zijn ze allebei niet vies. En wie weet komen ze er samen weer bovenop en krijgt Nicol haar zin. Trouwen met Peter.

René en Annebel

Ook dit koppel kennen we natuurlijk van hun eerdere deelnamen. Ze deden mee aan de Love or Leave editie. Vrij recent dus. Wanneer ze elkaar bij het laatste kampvuur weer zien, gaat René op één knie en vraagt hij Annebel om haar hand. In een gesprek met Grazia hebben ze verteld dat ze openstaan voor nog een ronde. Ze zijn erg cute samen en zijn ervan overtuigd dat als ze nog eens meedoen, ze er weer ijzersterk uitkomen. Wie weet zullen ze hierna de volgende stap nemen.

Jade Anna en Gio

Dit koppel is waarschijnlijk niet zo ijzersterk als de twee hierboven, maar zijn wel erg bekend onder Nederlandse jongeren. Hun relatie kent ups en downs. Ze zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar hintte alweer snel op een relatie. Heel het land heeft een sterke mening over het stel. Dit komt vooral door het leeftijdsverschil. Jade Anna was namelijk nog maar zestien toen ze een relatie kregen. Yikes. Nu beide meerderjarig zijn, kunnen ze meedoen aan de relatietest.

Monique en André

You either like them or hate them. Toch blijft heel Nederland graag op de hoogte hoe het nou precies zit tussen de twee. Momenteel hebben ze een 'juiste' vorm van relatie gevonden. Het komt erop neer dat de twee friends with benefits zijn. Elke maandag slaapt André bij Mo. Vorige maand werd er bekend dat André een vervolg van zijn documentaire krijgt. Volgens Yvonne Coldeweijer kunnen we een bruiloft verwachten. Aangezien de twee nu friends with benefits zijn, is er een hoop werk aan de winkel, willen ze dit najaar nog trouwen. Temptation Island is de perfecte uitdaging.
Beeld: Tom Cornelissen