Is Wendy van Hout bij Peter Gillis voor het geld?

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 22 juli 2023 om 11:50
realitylogo
We kennen natuurlijk allemaal de nieuwe vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout. Maar wat ziet ze eigenlijk in hem?

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis

We kunnen niet meer om haar heen; Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis. Ze lebberen elkaar af op nationale televisie, gaan regelmatig live op TikTok en plaatsen de ene na de andere foto met elkaar op Instagram.
Wat als eerste opviel, was dat Wendy wel heel erg lijkt op de ex van Peter Gillis, Nicol Kremers. De twee gingen, ondanks wat ze zeiden, niet goed uit elkaar en zien elkaar binnenkort ook in de rechtbank.
Toch lijkt Wendy de perfecte vervanging te zijn voor Nicol, ondanks dat Wendy het niet prettig vindt om met haar vergeleken te worden. We snappen nu wel dat Peter zeker een type heeft waar hij op valt, maar wat ziet Wendy eigenlijk in hem?

Wendy is geen golddigger

De eerste gedachte waar iedereen – stiekem – aan moet denken, is dat Wendy voornamelijk heel veel geld ziet bij Peter. We kunnen ons wel indenken, dat dat het voor een vrijgezelle moeder van vijf wel heel aantrekkelijk kan zijn. Toch zegt ze zelf dat ze is gevallen voor het uiterlijk van Peter en zeker niet zijn centen.
De eerste dagen van hun relatie waren ontzettend zwaar voor Wendy, ze kreeg namelijk gigantisch veel commentaar. Natuurlijk ook vanwege alle commotie rondom de mishandeling van Nicol en velen zullen haar willen behoeden voor de losse handjes van Peter. Voor nu zijn de twee nog ontzettend verliefd, maar hoe lang zal dit stand gaan houden?