Wie is rijker, Nick Schilder of Simon Keizer?

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 01 april 2023 om 8:50
vermogen nick en simon
Na twee decennia is het bekendste zangduo Nick en Simon uit elkaar. Dit maakten ze een aantal maanden geleden bekend. Ze hebben heel wat verdient de afgelopen jaren, maar de grote vraag is: wie is rijker Nick Schilder of Simon Keizer?
Het begin van Nick & Simon
In eerste instantie begonnen de twee te zingen op school. Ze deelden samen deze passie en verschenen in de realityshow van Jan Smit, Gewoon Jan Smit. Hierdoor kregen ze in 2006 ineens een publiciteitsboost. Ze maakten hun debuutalbum, Nick & Simon, en deze verscheen in 2006. Het album stond maar liefst 104 weken in de Nederlandse Album Top 100. Het was een écht droomdebuut, ze behaalden tweemaal platina, ruim 140 duizend verkochte exemplaren.
Jarenlang was het duo nog populair en ze gingen nog door met nog twee albums: Vandaag en Luister. Deze bereikten de eerste plek in de Album Top 100. Sindsdien werden deze successen niet meer behaald. Hierna gingen ze nog jaren door, dus stoppen op je hoogtepunt was er niet van.
Wie is rijker, Nick Schilder of Simon Keizer?
De twee hebben eigenlijk alles samen gedaan de afgelopen jaren. Ze brachten samen nummers uit, gaven samen concerten en zaten samen in verschillende tv-programma's. Toch laat Quote zien, dat er wel degelijk een verschil zit in het vermogen van de zangers.
Nick Schilder zou beschikken over een persoonlijk vermogen van ruim 2,7 miljoen euro, waar Simon Keizer over een vermogen van 4,4 miljoen euro zou beschikken. Zeker een groot verschil. Maar Simon Keizer is dus de rijkere van het duo, good to know!