Wim Beelen doet boekje open over relatie: 'Ze wist niet wie ik was'

Entertainment
door Indy
woensdag, 22 november 2023 om 14:26
wim beelen over relatie sylvie meis
Wim Beelen doet in een interview met het Financieele Dagblad een boekje open over zijn relatie met Sylvie Meis. De multimiljonair vertelt onder andere hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

Nieuwe liefde

In september begon het hele mediacircus: Sylvie Meis werd gespot met een man. Alles wees erop dat zij en Wim Beelen, de man in kwestie, een relatie hebben, maar de twee ontkenden noch bevestigden dit. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim .
Shownieuws -presentator Evert Santegoeds heeft zijn twijfels bij de beelden. “Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen.” Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.”
Na twee weken speculeren gaf Sylvie dan tóch een bevestiging rondom de situatie. Op Instagram plaatste ze een foto van zichzelf en Wim. “Mijn liefde” , schrijft ze bij de foto, waarop de liefde tussen de twee overduidelijk zichtbaar is.

Boekje open

Inmiddels is de relatie dus publiekelijk bekend en laat ook Wim zich steeds vaker horen in de media. Hij zegt in een interview met het Financieele Dagblad
dat de twee elkaar in de zomer leerden kennen op een terras. "Zij wist niet eens wie ik was"
, zegt Wim. Na een middagje terrassen, bleef de ontmoeting met Sylvie hem bij. "Ik bleef in de dagen erna erover nadenken. Ik ben vrijgezel… Zij is vrijgezel… Jeetje…."
De twee bleven elkaar zien en kregen al snel te maken met de roddelbladen. Wim geeft aan dat hij dat lastig vond. "Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen", begint hij zijn verhaal. "Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van."
Op de verhalen dat Sylvie alleen maar valt op rijke mannen heeft de ondernemer zijn woordje ook al klaar. Volgens hem zijn hij en zijn nieuwe vriendin gelijkwaardig. "Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd."