Winter Vol Liefde-Joshua zocht professionele hulp na deelname

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 11:21
joshua winter vol liefde zoekt hulp
Joshua reisde af naar het Zwitserse Belalp om het hart van Benjamin te veroveren. De twee leken in eerste instantie een goede match, maar uiteindelijk werd Joshua tóch naar huis gestuurd door Benjamin. Bij het laatste gesprek met Benjamin kreeg Joshua zelfs nog een bak kritiek over zich heen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Joshua professionele hulp heeft gezocht na zijn deelname aan Winter Vol Liefde.

Schreeuwpartij

Het viel Benjamin zwaar dat hij zijn huis opeens moest delen met meerdere mannen. Hij regelde een andere slaapplek voor de heren die bij hem op bezoek waren, zodat hij niet constant met hen samen hoefde te zijn. Joshua wilde echter wél graag in de aanwezigheid van Benjamin zijn, maar dit viel niet in goede aarde. Benjamin wilde dan ook niet dat Joshua zijn huis zou betreden.
Joshua, die overduidelijk al in love begon te raken met Benjamin, kon dit niet hebben en er ontstond een heftige schreeuwpartij tussen de twee aan de telefoon. Benjamin noemde Joshua zelfs 'een beetje manipulatief' en in het programma kwam al meerdere keren naar voren dat Joshua last heeft van verlatingsangst.

Professionele hulp

In een interview met RTL Boulevard
geeft Joshua aan dat hij professionele hulp heeft gezocht voor zijn verlatingsangst. Ook laat hij weten dat hij buiten Winter Vol Liefde om nog contact heeft gehad met Benjamin. “Hij heeft mij uiteindelijk nog bericht" , zegt Joshua. "Ik vond het zelf wel grappig. Hij stuurde mij toen: ‘Ik wilde een enclosure.’"
Maar volgens Joshua is er van een echte enclosure geen sprake. "Het was gewoon weer heel gezellig. We hebben zes aperol spritz gedronken met zijn tweetjes en van alles besproken. Het was gewoon weer heel gezellig. Maar ja, misschien niet het moment om samen verliefd te worden of iets dergelijks.”

Tóch samen?

Het lijkt erop dat er tussen Joshua en Benjamin toch meer gaande is dan gezellig samen een drankje drinken. Op Instagram konden volgers vragen stellen aan Benjamin. Een volger vraagt of Benjamin de liefde inmiddels heeft gevonden. “Daarover binnenkort meer. Ja, ik spreek een van de mannen nog” , geeft Benjamin als antwoord.
Een andere volger vraagt of Benjamin nog contact heeft met Joshua. “Hierover deze week meer” , is zijn antwoord. Zou hij dan tóch de liefde hebben gevonden bij Joshua?
[gallery columns="2" size="medium" ids="13109,13108"]

POPULAIR NIEUWS