Hier kun je Winter Vol Liefde-Michiel nog meer van kennen

Entertainment
zaterdag, 20 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 12t143434573
Na het emotionele afscheid van Joshua, die getekend was door een vleugje van het Stockholmsyndroom, maakte Benjamin snel kennis met de sportieve Michiel. Voor Michiel was het niet de eerste keer dat hij op televisie verscheen. Hier kun je hem nog meer van kennen.

Bekend van tv

Het komt wel eens voor dat we op televisie iemand tegenkomen die we eerder hebben gezien, zoals bijvoorbeeld Joyce die voor Marco kwam. Het lijkt erop dat Benjamin een voorliefde heeft voor mensen die al eerder op televisie zijn verschenen, aangezien zowel Joshua als Michiel bekend zijn van eerdere tv-optredens!
In Winter Vol Liefde konden we zien hoe Michiel zijn best doet om het gebroken hart van Benjamin te helen. De twee hebben samen geskied en, ondanks dat ze elkaar nog niet zo lang kennen, kan Benjamin al enkele positieve eigenschappen van Michiel benoemen. Michiel ontdooide Benjamin zijn bevroren hart.

First Dates

Michiel heeft al enige ervaring met daten voor de camera, aangezien hij in 2022 te zien was bij First Dates . Tijdens zijn verschijning vertelde hij dat hij op zoek was naar een serieuze relatie. " Het mooiste van een relatie is dat je elkaar sterker maakt en beter maakt en dat is waar ik naar op zoek ben.
" Hij stelde zich als ‘plantengek’ voor aan de Amsterdamse Kristian. Hoewel Michiel en Kristian geen romantische klik voelden, waren ze wel van plan om nog eens samen een drankje te doen. Helaas is dat drankje er nooit van gekomen.
Gelukkig kwam er geen romantisch vervolg, zodat we nu kunnen genieten van de onhandigheden in Zwitserland.

Avontuur vol ups en downs

Benjamin heeft een avontuur vol ups en downs beleefd. In eerste instantie leek het erop dat Joshua een veelbelovende match voor hem zou kunnen zijn, maar al snel bleek dat er geen klik was tussen de twee. Ook de overige kandidaten slaagden er niet in zijn hart te veroveren, waardoor Benjamin uiteindelijk alleen achterblijft in Zwitserland.
Hij is blij dat het hele liefdesavontuur achter de rug is. “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie “, vertelt hij aan zijn vriendin Anna. “ Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig door het leven als single man.” Benjamin heeft van zijn deelname aan Winter Vol Liefde in ieder geval een heleboel geleerd over wat hij wel en niet wil in het liefdesleven.