Binnenkijken in de woonboerderij van Guido Weijers

Entertainment
door Indy
zondag, 17 september 2023 om 17:13
guido weijers
Van dromen van een huis op Mallorca, naar een oude boerderij vlakbij Valkenburg. Dit is de woonboerderij van Guido Weijers .

Van Mallorca naar Valkenburg

Guido wilde ooit een huis op Mallorca, omdat het daar altijd mooi weer is en hij er fijn vrienden uit zou kunnen nodigen. "Maar hoe vaak komen je vrienden nou daadwerkelijk naar Mallorca?" , zei Guido in een interview met 1Limburg . Daarom besloot de cabaretier het dichter bij huis te zoeken en verhuisde hij naar Limburg. Voor hem geen onbekende plek. Hij fietste al tien jaar in Zuid-Limburg en zijn vader komt oorspronkelijk uit Gennep.
In 2019 kocht Guido een oude boerderij in het Heuvelland. De woning staat op een perceel van ruim tienduizend vierkante meter en beschikt over meerdere panden. Het optrekje ligt dicht bij het centrum van Valkenburg. "De boerderij die ik hier heb gekocht was ooit bedoeld om rustig te kunnen schrijven, maar ondertussen is het zo veel meer. Hier in Limburg hebben we ieder weekend mensen over de vloer. Kijk, de stad is ook leuk, mensen kijken, een druk leven. Maar hier is de zonsondergang elke dag anders het is hier echt genieten."
Of het Limburgse platteland niet snel gaat vervelen? Volgens Guido niet. "Ik zie hier buizerds, reeën en torenvalken vanuit mijn raam voorbijkomen. Deze plek verveelt nooit.”

Nieuwe liefde van Guido?

Guido kwam de laatste tijd nogal negatief in het nieuws. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zou Guido het bed delen met verschillende jonge meiden . In ruil daarvoor kregen zij een gratis vakantie of mochten ze mee naar leuke feestjes. “In ruil voor een gratis reisje doen deze meisjes het dan met hem.”
Voor zover we weten heeft Guido momenteel geen relatie, maar gaan er wel geruchten dat hij het huis toch deelt met zijn nieuwe vriendin . Op zijn Instagramverhaal plaatste hij een tijd geleden een video van de zonsondergang in Valkenburg. Waar het eerst een park leek, blijkt het de achtertuin van de cabaretier te zijn. Opvallend is dat model en Omroep Brabant -presentatrice Nina van den Broek op precies hetzelfde tijdstip een video plaatst op haar Instagramverhaal van exact dezelfde locatie, dit deelde RealityFBI op Instagram. Toen bleek dat het ging om de achtertuin van Guido, wordt er volop gespeculeerd.