Dit is de woning van Jandino Asporaat

Entertainment
zaterdag, 02 december 2023 om 10:30
ontwerp zonder titel 2023 11 28t134008315
Jandino Asporaat is bekend als stand-up comedian en van de film Bon Bini Holland. Hij heeft onlangs ook zijn eigen restaurant geopend in Rotterdam, genaamd FC Kip. Leveren zijn inkomsten ook een leuk optrekje op? BekendeBuren zocht het uit.

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat is geboren op 9 januari 1981 in Willemstad. Hij is een Nederlandse stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent, imitator en ondernemer van Curaçaose afkomst. In de vroege jaren negentig vestigde het gezin waarin hij opgroeide zich in Rotterdam. Enige tijd later verliet zijn vader het gezin.
In 2013 trouwde Jandino met Shirley Asporaat. Samen kregen zij drie kinderen. Jandino verwierf bekendheid met zijn humoristische praatprogramma De Dino Show , waarin vaste sketches te zien waren over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip . Sinds eind 2013 is Jandino vooral actief als presentator voor RTL -programma's, zoals Alles mag op ....

Carrière

In 2002 begon Jandino zijn carrière bij de Rotterdamse jongerentheatergroep Young Stage, waar hij twee seizoenen lang actief was. Hij heeft deelgenomen aan voorstellingen van verschillende Nederlandse theatergroepen, waaronder Ro Theater, Waterhuis en Rotjong. Daarnaast maakte hij zijn opwachting op televisie, bijvoorbeeld in The Comedy Factory uit 2007, en in films zoals Deuce Bigalow: European Gigolo en Staatsgevaarlijk . Ook was hij te zien in televisiereclames.
Naast zijn rol als stand-upcomedian, presentator en acteur is Jandino actief als tekstschrijver en muzikant. Hij heeft bijgedragen aan verschillende theater-, televisie- en mediaproducties en was tekstschrijver voor media zoals de Volkskrant en het NTR -programma Raymann is Laat . Naast zijn publieke optredens runt hij zijn eigen productiebedrijf, Het Huis van Asporaat.
Op 1 november 2014 opende hij zijn eigen kledingwinkel in Delft en op 22 november 2023 heeft Jandino een FC Kip -restaurant geopend in Rotterdam.

FC Kip

FC Kip is een fastfoodketen die werd gepresenteerd in Jandino's serie De Dino Show en de Bon Bini Holland -filmreeks. De komiek had al geruime tijd het plan om een fysiek FC Kip -restaurant te openen. " Het begon ooit met een paar simpele sketches en die hebben jullie tot een groot succes gemaakt. Dit is het begin van een nieuwe droom en een nieuwe uitdaging. De droom om samen het beste restaurant neer te zetten ", zei hij daar eerder over op zijn Instagram.
En het is de presentator gelukt: hij maakte van de FC Kip -set werkelijkheid. Op 22 november dit jaar opende hij een FC Kip -restaurant in Rotterdam. Het restaurant verwelkomde zijn eerste gasten vorige week woensdag en sindsdien is het erg druk geweest. " De zaak is duizend vierkante meter, met 271 zitplaatsen en daarbij een enorme keuken. Dus ja, wij hadden veel mensen verwacht, maar niet deze aantallen", schrijft Jandino. "Wij waren overrompeld door het megasucces van de eerste dag en dachten dat het op dag 2 gewoon weer normaal zou zijn, maar niets is minder waar. "
Uit alle hoeken van Nederland en België komen mensen massaal naar Rotterdam om FC Kip te zien en proberen. "De vraag is zo groot, de rijen zo lang dat wij pas een week open zijn en nu alweer moeten gaan verbouwen. Dit is gekkenhuis! " De keuken wordt uitgebreid met meer ovens, grillplaten, frituurpannen en extra personeel. " Alles om jullie nog beter te kunnen bedienen ", vertelt Jandino. " Vanaf donderdag 11:00 staat ons team weer klaar om jullie te bedienen. Mocht het dan alsnog te druk blijven, dan gaan we heel misschien stiekem dromen over het openen van een 2de locatie! "
Bij FC Kip kun je, zoals de naam al suggereert, genieten van diverse kipgerechten. Het menu omvat ook verschillende burgers, wraps, en fingerfood . Bovendien zijn er vegetarische opties beschikbaar, mede dankzij de suggestie van Jandino's zoontje.

Woning

Zijn succesvolle carrière heeft Jandino geen windeieren gelegd, wat duidelijk zichtbaar is in zijn aankoop van deze designvilla voor het aanzienlijke bedrag van 1.495.000 euro. De villa bevindt zich op het exclusieve landgoed 'Ringvaartstaete' in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar slechts twaalf villa's staan en Jandino is een van de bevoorrechte eigenaren. Het terrein is afgesloten, waardoor toegang beperkt is. Dit geeft hem natuurlijk een gevoel van veiligheid.
Hij heeft de woning aangeschaft voor een bedrag van 1.495.000 euro en heeft daarvoor een hypotheek afgesloten van 1.250.000 euro. Voor deze investering krijgt hij een woning met een woonoppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter, verspreid over drie woonlagen en in totaal zeven kamers.
De keuken is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage waar hij ruimte heeft voor twee auto's. De villa is omgeven door een tuin, waardoor het met recht als een droomvilla kan worden beschouwd.
Bekijk alle foto's van de villa via de site van BekendeBuren:
villa jandino nieuwekerk aan den ijssel 4 b
villa jandino nieuwekerk aan den ijssel 6 b

POPULAIR NIEUWS