Officieel afscheid van Marco Borsato: Leontine koopt eigen woning

Entertainment
maandag, 25 september 2023 om 10:37
woning leontine borsato gooi
Nu Leontine Borsato een eigen huis heeft gekocht lijkt een verzoening voor Marco Borsato en Leontine Borsato verkeken.

Verzoening van de baan

Eerder werd al bekend dat de villa van Marco en Leontine te koop staat. Ondanks dat Leontine altijd heeft gezegd dat ze Marco zal steunen , lijkt het met de verkoop van het huis er niet op dat de twee nog samen gaan komen. In 2020 was het stel al gescheiden, nadat er in 2019 naar buiten kwam dat Marco was vreemdgegaan op Leontine.
Het samen wonen met John Huiberts , schijnt ook van de kaart te zijn. Leontine heeft ondertussen een schitterend en romantisch landhuis weten te bemachtigen in Huizen in het Gooi, waar ook Linda de Mol woont. Marco is ook stappen aan het maken, naar een nieuw leven. Hij kocht namelijk na de scheiding een penthouse in Alkmaar, waar hij samen woont met zoon Luca.

Prijs nieuwe landhuis

Het gaat om de helft van een dubbel landhuis. Leontine kocht het landhuis voor een bedrag van 1.075.000 euro bij de vraagprijs van 1.195.000 euro. Het is Leontine dus gelukt om 120.000 euro van de vraagprijs af te halen.
Op het landhuis heeft ze een hypotheek laten vestigen van 400.000 euro, dat zou, betekenen dat ze maar liefst 675.000 euro aan eigen geld op tafel heeft gelegd. Nu is het natuurlijk de vraag of het landhuis wel al haar geld waard is.

Landhuis Leontine Borsato

De woonoppervlakte bedraagt 142 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. Koken kan Leontine in de half open keuken, die is namelijk voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De woonkamer kent grote raampartijen zodat er veel licht in valt en heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten.
Verder is er een oprijlaan voor meerdere auto's. Kortom, een droomhuis gelegen midden in de natuur, waar ze nu definitief een nieuw leven voor haarzelf kan gaan opbouwen.
Bekijk een foto van de woning hieronder:
huis leontine borsato
Beeld: Bekende Buren
Kijk voor meer foto's van de woning op de site van Bekende Buren .