Yolanthe Cabau denkt na over open relatie: 'Sta er voor open'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 04 juli 2024 om 14:22
yolanthe cabau hollywood
Het liefdesleven van Yolanthe Cabau ligt altijd flink onder de loep – en tegenwoordig laat ze er zelf ook steeds meer ook los. Dit keer gaat het over haar kijk op de liefde en op relaties en hoe anders ze er naar is gaan kijken in de afgelopen tijd.

Yolanthe Cabau vriend

Yolanthe Cabau's liefdesleven is altijd onderwerp van publieke belangstelling geweest. Ze had relaties met rapper Baas B en zanger Jan Smit, die beiden veel media-aandacht kregen maar uiteindelijk strandden.
Haar huwelijk met voetballer Wesley Sneijder leek een sprookje, compleet met een zoon genaamd Xess Xava. Yolanthe reisde Wesley achterna voor zijn carrière, maar het bleek toch niet genoeg. Door toedoen van Wesley liep het huwelijk op de klippen.

Yolanthe Cabau denkt na over open relatie: 'Sta er voor open'

Tegenwoordig staat Yolanthe meer open voor alternatieve relatievormen, zoals open relaties. Ze ziet om zich heen steeds meer stellen die niet monogaam zijn en afspraken maken om soms met anderen om te gaan. Yolanthe vindt dat dit moet kunnen, zolang het eerlijk gebeurt en goed besproken wordt. Of het iets voor haarzelf is, weet ze echter niet. Momenteel geniet ze van het single-zijn, omringd door haar kind, familie en vrienden.