Yolanthe Cabau komt met eigen realityserie: 'Niet Interessant'

Entertainment
door Eva
dinsdag, 22 oktober 2024 om 9:39
yolanthe cabau hollywood
Net zoals vele andere BN-ers komt ook Yolanthe Cabau uit met een eigen reality serie. De voormalig voetbal vrouw deelt een beelden van haar leven en wat ze eigenlijk nu allemaal doet.

Onhandige marketing

Yolanthe Cabau heeft aangekondigd dat haar realityserie binnenkort te zien is op Netflix. De aankondiging komt als een verrassing, want eerder ontkende Yolanthe juist nog dat er een serie over haar in de maak is. De marketing voor de reality serie blijk nu nog niet de juiste marketing te hebben want het eerder ontkennen van de serie is erg onhandig. Shownieuws vroeg aan Yolanthe of het klopte, maar zij ontkende dat ze bezig was met een serie. Nu, maanden later, bevestigt Yolanthe alsnóg dat er een serie over haar komt. 'Zo zie je maar weer, ook al wordt het ontkracht door iemand of zijn/haar manager: we hebben altijd gelijk', schrijft het kanaal op Instagram.

Realityserie Yolanthe Cabau

Afgelopen zomer werd Yolanthe gespot dat ze aan het filmen was op een bruiloft. 'Best gek om een cameraploeg mee te nemen naar een bruiloft van iemand anders', schreef het juicekanaal destijds op Instagram. 'Maar inmiddels weten we dat er gewerkt wordt aan een nieuwe realityserie over Yolanthe.'
'Mijn doel altijd is om een positieve impact te maken met alles wat ik doe op dit moment ben ik superveel aan het doen met mijn stichting Free a Girl. Ik maak reizen waar ik undercover ga wat ik heel graag met de wereld wil delen. Ik heb een bedrijf opgericht, ik doe films en krijg nu de kans om eigenlijk alles wat ik doe te delen met de wereld en daarmee dus een positieve impact te maken', Vertelt Yolanthe in een interview. Volgens Eric de Munck die alvast wat beelden van de serie gezien, is het allemaal niet zo interessant. Zo zou de meest spannende cliffhanger was of de miljoenenvilla van Yolanthe wel op tijd af zou zijn voor de kerst.

Meningen 

De serie focust zich voornamelijk als Yolanthe als alleenstaande moeder. Veel mensen vinden dit alleen niet interessant want door alle rijkdom van Yolanthe zou het toch niet moeilijk moeten zijn met haar zoontje. 'Meer respect voor alleenstaande moeders die op vier hoog in een klein flatje moeten zien te overleven, niet voor zo'n verbouwde diva met een dikke bankrekening.', schrijft iemand. Toch zijn er ook veel fans die staan te popelen om een inkijkje in haar persoonlijke leven en werk.