Yolanthe Cabau over onenightstands: 'Is niks voor mij'

Entertainment
door Indy
woensdag, 06 september 2023 om 10:51
yolanthe cabau hollywood
Yolanthe Cabau is na de scheiding met Wesley Sneijder inmiddels al een aantal jaar happy single. In Beau Monde doet zij een boekje open over haar liefdesleven.

Onenightstands

In het gesprek vertelt Yolanthe hoe zij haar leven als single aanpakt. "Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander." Yolanthe is inmiddels zo'n vier jaar single en tot nu toe lijkt haar dat prima te bevallen.
Wie denkt dat Yolanthe in haar vrijgezellentijd iedere man verslindt, heeft het mis. Ze vertelt openlijk dat onenightstands niks voor haar zijn. "Als ik iemand toelaat, dan is dat omdat ik een veilig gevoel, respect en een vorm van liefde voel voor die persoon. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de een naar de ander."

Het toekomstbeeld van Yolanthe

Yolanthe zegt haar beste vriendin te hebben gevonden in zichzelf. "Ik ben altijd met mezelf. En dat is erg gezellig kan ik je vertellen."
De mannen proberen wel eens met haar te flirten, maar volgens haar voelen die al snel dat zij niet dat type vrouw is. " Ik ben erg op mezelf en de meeste nieuwe contacten breng ik zo snel mogelijk naar een vriendschap."
Toch vertrouwt ze erop dat ze haar ware liefde op een dag tegenkomt.
Ondanks dat Yolanthe nu nog een gelukkig single leven lijdt, hoopt ze in de toekomst nog een keer moeder te worden. "I k heb nog een kinderwens, maar leg mezelf niks op. Ik zie wel wat er allemaal nog op mijn pad komt." Yolanthe kan in ieder geval zeggen dat zij trots is op hoe het co-ouderschap
met haar ex-man Wesley Sneijder verloopt, ondanks dat ze eerder nog sprak over de heftige tijd
met hem. Of de kleine Xess Xava nog een broertje of zusje krijgt, laat nog even op zich wachten.