Yolanthe Cabau op date: 'Gewelddadige ex van Sylvia Geersen'

Entertainment
door Lois
maandag, 05 februari 2024 om 13:32
yolanthe cabau robin pijls
Yolanthe Cabau besloot gisteren samen met zoon Xess Xava te gaan surfen. Op beelden die Yolanthe op Instagram deelt, is te zien dat er ook een man mee is. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om Robin Pijls, de ex van Sylvia Geersen

Yolanthe Cabau

Yolanthe is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Het liefdesleven van Yolanthe is al een 'hot topic' sinds ze ooit met Jan Smit en Bart Zeilstra, Baas B, een koppel vormde. Sinds de scheiding met Wesley Sneijder is de actrice al een poosje vrijgezel, met Wesley heeft ze wel een zoontje, Xess Xava. Na het huwelijk van acht jaar zetten Yolanthe en Wesley in 2019 een punt achter hun relatie. Daarna heeft het tweeënhalf jaar geduurd om erbovenop te komen, vertelde Yolanthe in een interview met 'Beau Monde'.

Sylvia Geersen en Robin Pijls

In een filmpje dat Yolanthe Cabau in Instagram Stories deelt, is te zien hoe een man Xess Xava in zijn surfpak helpt. "The struggle is real", schrijft Yolanthe bij het filmpje. De beelden zorgen voor een hoop vragen: Met wie is Yolanthe op date?
Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gaat het om een bekend iemand. "Yolanthe op pad met Robin Pijls, de gewelddadige ex van Sylvia Geersen?", schrijft ze op haar juicekanaal. Sylvia en Robin waren in 2018 een aantal maanden samen. Ze leerden Robin kennen na de nachtmerrie die zij beleefde met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez, met wie ze in 2016 trouwde. Met Robin had ze dan ook eindelijk het gevoel dat ze de ware gevonden had. "Het is echt serieus", zei Sylvia over haar relatie met Robin. "Ik ben dol op hem en wordt helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer." Maar toch was het toch niet zo'n sprookje als ze had gehoopt. Hij was blijkbaar ontzettend respectloos en ook agressief tegen haar. Aan de exen van Sylvia Geersen
moet je je ook niet wagen, want een goede reputatie hebben ze allemaal niet.

Bekende mannen

Nu is de vraag of Yolanthe de relatieadviezen van Sylvia heeft gekregen, zoals 'Hoe overleef ik een gewelddadige break-up en kom ik sterker terug'. Maar laten we niet vergeten dat Yolanthe zelf heeft gezegd: "Alleen zijn, heeft me veel geleerd en sterker gemaakt. Ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander." Klinkt als een dame die weet wat ze wil, of in ieder geval wat ze niet wil. Opmerkelijk genoeg beweert Yolanthe dat haar voorkeur niet uitgaat naar bekende mannen.