Yvon Jaspers vertelt hoe het nu gaat met Jasmijn uit Boer Zoekt Vrouw

Entertainment
door Aleida Mouissievrijdag, 01 december 2023 om 15:49
ontwerp zonder titel 2023 12 01t132436749
Oh oh, Jasmijn. Ze hield de kijkers van Boer Zoekt Vrouw het afgelopen seizoen in spanning. Ze was in de race voor Haico en veroverde zijn hart, maar op de citytrip ontdekte ze dat het toch niet het juiste gevoel was. Het was op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk. Yvon Jaspers vertelt nu hoe het met haar gaat.

Zo gaat het nu met Jasmijn

Ondanks het leeftijdsverschil tussen Haico en haarzelf had Jasmijn vertrouwen in de match met de vrolijke boer. Ze mocht mee op de citytrip, maar dit resulteerde in zeer ongemakkelijke beelden. Het was overduidelijk op het scherm te zien dat Jasmijn zich steeds meer terugtrok en de liefde niet voelde.
Op Instagram stelden kijkers Yvon Jaspers allerlei vragen. Een van de kijkers vroeg al snel: " Hoe gaat het nu met Jasmijn? " Yvon reageerde erop: " Goed! Voor zowel boeren als briefschrijvers is meedoen aan Boer zoekt Vrouw een heftige ervaring. Daarom staan we als team van makers en coaches om hen heen. "
Het is wijdverbreid bekend dat deelnemers aan realityprogramma's begeleid worden door een team van bijvoorbeeld coaches en psychologen, gezien de aanzienlijke impact die zo'n programma kan hebben. Het blijkt nu dat dit ook het geval is bij Boer Zoekt Vrouw.
Daarna legt Yvon uit dat Jasmijn, net als zijzelf, negatieve berichten probeert te vermijden. " Ze gunt Haico en Ellen alle liefde ", zegt de host van het romantische agrarische programma.

Smoorverliefd op Ellen

Eerder werd al duidelijk dat Haico inmiddels smoorverliefd is op kandidate Ellen . Na de teleurstellende citytrip nam hij contact met haar op via een berichtje. Ze zijn extreem blij, vertelde Ellen aan RTL Boulevard: " Je wordt gewoon blij als iemand je zo aankijkt en de lol die je met elkaar beleeft. Ja, we connecten gewoon heel goed, we klikken heel goed. We hebben heel veel lol samen. "
De Boer Zoekt Vrouw fans twijfelde eerder al aan de keuze die Haico heeft gemaakt . Hij koos er in eerste instantie voor om, met Jasmijn op citytrip te gaan. Uiteindelijk hebben Jasmijn en Haico daar de liefde niet weten te vinden. Gelukkig heeft hij dat nu wel bij Ellen kunnen vinden.