Yvonne Coldeweijer over Bibi Breijman en Waylon: 'Gaat veel te snel'

Entertainment
vrijdag, 27 oktober 2023 om 8:32
ontwerp zonder titel 33
Is Bibi Breijman op de hoogte van het feit dat Waylon niet slechts met één, maar met maar liefst tien vrouwen vreemd zou zijn gegaan? "Ze vroeg me alle details die ze wist over zijn escapades." Vertelde Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Meerdere vrouwen

Rond anderhalf jaar geleden bracht een roddelkanaal het nieuws dat Waylon zijn zwangere vriendin, Bibi Breijman, bedrogen zou hebben tijdens haar zwangerschap. Yvonne Coldeweijer was ook op de hoogte van deze roddel, maar besloot deze informatie niet naar buiten te brengen, omdat Bibi haar vriendin is en ze op dat moment hoogzwanger was. " Bibi heeft me na de bekendmaking van de juice destijds diverse keren gebeld, urenlang ", vertelde Yvonne.
Bibi vroeg Yvonne om alles te onthullen wat ze wist, en Yvonne deed dat. Het bleek dat Waylon niet slechts één keer was vreemdgegaan, maar meerdere keren, en dit alles binnen slechts een jaar. " Ik heb haar verteld van een stuk of tien meiden waar hij dat afgelopen jaar mee was vreemdgegaan. Dit ‘voorval’ tijdens de zwangerschap was dus niet de enige en ze vroeg me alle details. Die gaf ik haar. "

Snel vergeven

Yvonne gaf aan dat zij en Bibi veel in contact waren. " En ik probeerde haar te steunen waar ik kon ", vervolgt Yvonne. " Een dag later kwam de meest bizarre post: Waylon met gekke sokken aan. Nog geen 24 uur later had ze hem vergeven. Ik kon mijn ogen niet geloven en vond dit veel te snel. " Yvonne en Bibi hebben ook geen contact meer met elkaar.

Boeman

Dit vertelde Yvonne ook aan haar vriendin, maar als reactie heeft Bibi haar geblokkeerd. In haar bericht spreekt Yvonne Bibi rechtstreeks aan. " Dit is jouw schuld niet, Bibi. Dit is wat een narcist doet met je. Hij zoekt een gemeenschappelijke vijand om de band tussen jullie te herstellen. En als ik deze boeman voor jullie moet zijn vind ik dat helemaal prima. " Vertelt Yvonne. " Als vertrouwen eenmaal is beschadigd, kost het heel veel tijd en moeite om deze band te herstellen. Dat kan jaren duren en soms lukt het helemaal niet meer. Maar als dat is wat je wil, dan gun ik je het allerbeste. "