Yvonne Coldeweijer gelooft niks van juiceprotest Dave Roelvink: 'De tijd zal leren'

Entertainment
door Lois
woensdag, 20 maart 2024 om 9:04
yvonne en dave
Het protest van Dave Roelvink tegen de 'ruim negen minuten durende haatvideo vol met leugens', van Yvonne Coldeweijer is behoorlijk origineel. Dave wilde bewijzen dat zijn lichaam vrij van verboden middelen was door een bloed- en urinetest te ondergaan. Toch kwam hier vanuit Yvonne wederom veel kritiek op. 

Dave Roelvink bloedtest

Yvonne Coldeweijer beweerde eerder dat Dave Roelvink weer aan de drank en verboden middelen zit en dat hij het leven van zijn ex Jazzlyn zuur maakt. Dave is behoorlijk woest op deze beschuldigingen en besluit dan ook een bloedtest te gaan doen.
Daphne Bunskoek van RTL Boulevard steunt Dave in zijn juiceprotest tegen de beschuldigingen van de juicekoningin. "Hij heeft een reden, omdat hij natuurlijk ook in de verslavingszorg werkt. Ik kan me voorstellen dat dat een reden is voor hem, want anders zou je inderdaad denken laat zitten", zegt Daphne in RTL Boulevard.

Dave Roelvink clean

Toch gelooft Yvonne Coldeweijer hier niks van. Op Instagram schrijft ze het volgende: 'Boulie heeft Dave naast een bloedtest ook een urinetest laten doen, omdat drugs dan nog een week traceerbaar is in urine.' Dave zat een week geleden nog in een retraite in Duitsland, waardoor het volgens Coldeweijer niet verrassend is dat hij nu 'toevallig' schoon is.
'Als je echt wil aantonen dat je clean bent doe je een haartest. Daarmee zijn verboden middelen twee maanden terug te vinden. Of volgende keer even na uitgaan testen. Ik geloof het dus nog steeds niet, sorry! Maar de tijd zal leren. Dat is altijd met mijn juice', aldus de juicekoningin.

Juridische stappen Yvonne Coldeweijer

Volgens RTL Boulevard heeft Dave Roelvink wel een advocaat gesproken, gaat hij dan toch juridische stappen ondernemen tegen Yvonne Coldeweijer?
"Nee, daar heeft hij wel over nagedacht, maar dat was toen het filmpje naar buiten kwam. Hij vindt dit beter en wil het hier ook bij laten", aldus RTL Boulevard.