Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Bibi Breijman: 'Wat een aanstellerij'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 13 februari 2024 om 17:06
roze en wit ik ben toe aan weekend landschap rechthoekige laptopsticker 5
Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Bibi Breijman, met wie ze eerder nog vriendinnen was. De juicekoningin begrijpt niet waarom Bibi van de daken schreeuwt dat ze zo misselijk is. "Stop hiermee!”

Bibi Breijman en Waylon

Bibi en Waylon hebben een heftige tijd achter de rug en de media smult ervan. Anderhalf jaar geleden, toen Bibi net was bevallen, kwam het nieuws naar buiten dat Waylon haar had bedrogen toen ze zwanger was. Maar het is ondanks alles allemaal goed gekomen en het stel is in verwachting van hun derde kindje. Het is ook vast niemand ontgaan dat Bibi last heeft van extreme misselijkheid, ze lijdt namelijk aan Hyperemesis Gravidarum, ook wel HG genoemd.

Yvonne Coldeweijer haalt uit

Yvonne Coldeweijer lijkt echter weinig begrip te tonen voor Bibi's situatie en twijfelt openlijk aan de oprechtheid van haar misselijkheid. Ze uit haar verbazing over het feit dat Bibi miraculeus herstelt vlak voor belangrijke evenementen zoals de première van de film Verliefd op Bali. "Wat toevallig dat ze dan ook nu weer beter is terwijl ze moet optreden. Net op tijd genezen", merkt Coldeweijer sarcastisch op.
In Yvonne haar podcast "The Juice Show" gaat ze los over Bibi samen met Co-host Mark Koster. "Ze doet net of ze terminaal ziek is die meid, doe even normaal! Dit kan echt niet." Mark is het eens met Yvonne. "Denk jij dat ze Anna Nooshin kan overtroepen in aanstellerij", vraagt Mark zich af. "Ik dacht wel dat Annanoes de kroon spande, maar dit… Nee, dit kan echt niet", reageert Yvonne. "Dit gaat echt veel te ver. Omdat die meid misselijk is! Met haar sonde in haar neus.”

Arme jij

Het lijkt erop dat Bibi wel héél graag de publiciteit wil bereiken met haar ellende. Volgens de juicekoningin mag het allemaal wel een tandje minder "Ook allemaal Q&A's erover houden hoe je daarmee moet omgaan en zo. Bibi, alsjeblieft hier is je sticker. We hebben gezien dat je heel ziek was en arme jij."