Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Marieke Elsinga: 'Alles is bedacht'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 20 februari 2024 om 10:12
mariekeelsinga 1686825184 3125638645364111824 22825883
Marieke Elsinga krijgt het een na het ander over haar heen na een interview over haar zwangerschap met RTL Boulevard. Zo kondigde Marieke woensdag ochtend, haar tweede zwangerschap aan in de ochtendshow van Qmusic. Het interview viel bij Yvonne Coldeweijer niet in de smaak, zo is alles wat Marieke zegt van tevoren bedacht.

Tweede zwangerschap

Marieke Elsinga vertelde trots in de ochtendshow van Qmusic hoe haar zoontje Jip verschillende woordjes kon zeggen. Er was onlangs een woordje toegevoegd namelijk "Bebbie". Luisteraars van Qmusic kregen al snel door wat er aan de hand kon zijn. Even later kondigde Marieke Elsinga aan dat ze zwanger is van haar tweede kindje. "Jip krijgt een zusje!" Marieke is in augustus uitgerekend.

Yvonne Coldeweijer spreekt zich uit

In een interview van RTL Boulevard vertelde Marieke dat ze "belabberde weken" achter de rug heeft en dat ze last heeft van vermoeidheid en misselijkheid. “Ik vind Marieke Elsinga irritant, want álles wat zij zegt, heeft zij van tevoren bedacht, kwam ik achter”, sneert Yvonne in De Juice Show. Yvonne kon niet naar het interview kijken, aan alle antwoorden die Marieke gaf, merkte ze, dat de antwoorden op de vragen van tevoren zijn bedacht. Co-host Mark Koster is het met Yvonne eens en geeft aan dat Qmusic gescript is. "Het is gewoon bedacht”, zegt Mark. "Ik word er gek van. Maar ik ben altijd de enige, want dat Qmusic is razend populair.” Maar ook daarop geeft Yvonne aan dat bij de radio ook alles wordt gescript.

Einde radiocarrière voor Marieke?

Marieke presenteert de Ochtendshow samen met Mattie Valk. Radiocolumnist Patrick Kicken vindt dat Marieke zichzelf in de vingers snijdt. Nu ze in korte tijd weer zwanger is, zou ze haar media- en radiocarrière daarmee definitief op slot gooien. Waarom dan? “Dat is namelijk niet te combineren, een ochtendshow bij een grote landelijke zender én twee jonge spruiten inclusief de bijbehorende slapeloze nachten, kolven en ander energievretend gedoe.” Marieke heeft aangegeven dat ze last heeft van vermoeidheid en daarom werkt ze nu vier keer in de week. Mattie is momenteel andere sidekicks aan het proberen, dit gaat hij samen doen met Miljuschka Witzenhausen.