Yvonne Coldeweijer doet onthulling over Bachelor Paul: 'Echte player'

Entertainment
door Nienke
maandag, 08 april 2024 om 9:44
realitynl 11
In het nieuwe seizoen zijn de twee bachelors genaamd Paul en Rien op zoek naar de liefde. Hoewel Yvonne Coldeweijer eerder vraagtekens had bij de mannen, heeft ze nu hele opmerkelijke informatie over bachelor Paul.
Volgens Yvonne Coldeweijer zouden de mannen van De Bachelor "nep" en "overduidelijk uit op fame" zijn. Bachelor Paul heeft zelfs gelogen over zijn baan als "advocaat". Hij bestempelde zichzelf als advocaat, maar daar blijkt niets van te kloppen, hij werkt als jurist bij ABN AMRO.

De Bachelor

Het zijn de kijkers van De Bachelor vast niet ontgaan zijn dat Paul veel interesse toont in deelneemster Oelinda. Yvonne beweerd dat Paul hoogstwaarschijnlijk The Game heeft gelezen, het is een boek waarin te lezen is hoe je vrouwen kan versieren. "Paul versierd dus, hoe ga ik dit zeggen zonder heel lullig over te komen: het minst aantrekkelijke meisje eerst." Verder vervolgt Yvonne met: "Sorry Oelinda, no offence to you". De groep zou vol zitten met 'bombshells' en zouden zich hebben aangemeld om een influencer te worden en "dan heb je ineens Oelinda." "Wat heeft Paul nou bedacht, ik ga haar van iedereen de meeste aandacht geven, ik ga laten blijken en laten zien dat ik haar interessant vind. Dan weet je dat je te maken hebt met een zeergetrainde fuckboy."

"Valse hoop"

"Want om eerlijk te zijn zou er geen reden zijn dat Paul ooit zou vallen op een meisje als Oelinda." Zo zou Oelinda volgens Yvonne, nooit de kans krijgen in het dagelijks leven om de partner van Paul te kunnen zijn. Het is een slimme zet, vind Yvonne: "Als je een knappe meid bent uit die groep en je ziet dat Paul steeds het lelijkste meisje interessant lijkt te vinden dan word jij onzeker." "Dat is precies wat Paul wil." Zo lijkt het dat Paul valt op innerlijk en dat hij diepgang te bieden heeft en gaan de meiden meer hun best doen. Yvonne vindt het sneu dat Paul, Oelinda "valse hoop" blijkt te geven. Hoewel Yvonne voor het ergste vreest, hopen wij dat Oelinda gelukkig is!