Yvonne Coldeweijer over de mannen van De Bachelor: 'Nep en overduidelijk uit op fame'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 08 maart 2024 om 13:05
yvonne coldeweijer
Op sociale media delen kijkers gemengde gevoelens over de twee heren van de Bachelor. Yvonne Coldewijer deelde haar bedenkingen op haar Instagram Story, waarbij ze hen als "nep" en "overduidelijk uit op fame" bestempelde. "Wie kent deze Paul Roos en Rien Welsink persoonlijk? Wat zijn dit voor mannen?"

'Ideale mannen'

Het nieuwste seizoen van De Bachelor is onlangs van start gegaan, en aflevering één en twee zijn nu te zien op Videoland. Met 26 dames vanaf het begin lijkt de zoektocht naar liefde intenser dan ooit. Oorspronkelijk speculeerde Nederland dat Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou zijn, maar verrassend genoeg is het De Bachelor 2024 geworden. Monica heeft de 'ideale mannen' gevonden in Paul en Rien, waarmee 26 dames naar Zanzibar zijn afgereisd.
Yvonne Coldeweijer twijfelt over de geloofwaardigheid van deze 'ideale mannen'. Vooral de professionele achtergrond van de mannen roept vragen op. Volgens Yvonne is Paul geen advocaat, zoals hij beweert. Ze benadrukt dat hij zelfs niet staat ingeschreven bij de Orde van Advocaten. Rien, die beweert in het vastgoed te werken, wordt door Yvonne ook in twijfel getrokken. Ze beweert dat Rien eerder bekendheid zocht, aangezien hij deelnam aan het programma Models un Cape Town.

'Bullshit'

Opvallend is dat Paul, volgens Yvonne Coldeweijer, zijn universitaire studie heeft afgerond, maar de beroepsopleiding tot advocaat niet heeft voltooid. Paul was een stagiaire, vertelt een bron aan Coldeweijer. "Tijdens de opnames was hij nog advocaat-stagiaire en ik heb van een recruiter begrepen dat ze zo ontevreden over hem waren bij het advocatenkantoor, dat ze zijn contract niet hebben verlengd. Nu is hij bij ABN Amro gaan werken als jurist”, schrijft de bron. "Check zijn LinkedIn.”
Paul beweert dat hij is gestopt als advocaat om aan De Bachelor deel te nemen en werkt nu bij ABN AMRO als jurist. "Jaa ja haha, daar zou ik inderdaad ook een jarenlange studie voor opgeven. Die Paul probeert bullshit te verkopen als een brownie", aldus Yvonne Coldeweijer. Hij heeft feitelijk niet gelogen. Hij wil zichzelf alleen wel beter voordoen dat dat hij is. Wist je dat dat zelfs strafbaar is.

Ex van Vivian Hoorn

"Rien is tevens de ex van influ meid Vivian Hoorn. Hij vond het ook nodig om te vertellen in het programma dat hij een bekende ex heeft. Zo kent Monica Geuze hem ook. Heb niet het idee dat die break-up heel soepeltjes is verlopen..."