Yvonne Coldeweijer over verhaaltjes Dave Roelvink: 'Bloedtest ook nep'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 19 maart 2024 om 9:08
yvonne coldeweijer
Na de beschuldigingen van Yvonne Coldeweijer is Dave Roelvink woest. In een negen minuten lange video vertelt Dave waarom er volgens hem niks van klopt en hij gaat een bloedtest doen. Maar de juicekoningin blijft achter haar 'juice' staan. "Die bloedtest is nep!"

Haatvideo

Yvonne Coldeweijer beweert op haar juicekanaal dat Dave Roelvink weer aan de drank en drugs zit en dat hij het leven zuur maakt van zijn ex Jazzlyn. Dave is behoorlijk woest en bestempelt de video van Yvonne als een 'ruim negen minuten durende haatvideo vol met leugens'. "Ik vind dit wel echt heel ver gaan, want dit gaat niet alleen over mij, het gaat ook over de moeder van mijn kind, het gaat over onveilige situaties die ik zou creëren bij de moeder van mijn kind en dus mijn eigen kind thuis", laat Dave weten.

Dave Roelvink verslaving

Ook laat Dave Roelvink weten dat hij al bijna zeven maanden clean is en dat hij via zijn Instagram andere mensen wil helpen met hun verslaving. "Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof je mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen”, zegt Dave, die de uitslagen van de bloedtest gaat delen op Instagram.

Waarheid

Ondanks de uitleg van Dave, gelooft Yvonne Coldeweijer er niks van. "Dave onderschat mijn spionnen niet", reageert ze op haar juicekanaal.
De juicekoningin vertelt dat ze dit werk niet doet 'om mensen kapot te maken'. "Ik doe dit werk om de waarheid te brengen en mensen te waarschuwen voor de fake verhaaltjes van influencers. Want jouw zogenaamde clean zijn is jouw verdienmodel."
En hoe zit het met de bloedtest die Dave vandaag gaat delen? Ook nep, beweert Coldeweijer. "Iedereen weet wat je op Instagram ziet nep is, net zoals de uitslag van de test van Dave morgen." Daarnaast weet een volger nog iets op te merken. Het middel waar Dave verslaafd aan was, de witte poeder, is na enkele dagen al niet meer te traceren in je bloed. Dus als hij even een aantal dagen zijn neus dicht weet te houden, dan komt hij er mooi mee weg.