ZIEN: De documentaire van André Hazes krijgt een vervolg

Entertainment
door Sophie
donderdag, 26 januari 2023 om 9:16
andre hazes documentaire
Het lijkt erop dat er toch ´echt een vervolg gaat komen op de documentaire van André Hazes . Op zijn Instagram Story deelt hij een foto die meer dan genoeg zegt.
Een vervolg op de documentaire van André Hazes
Het lijkt erop dat de documentaire van André Hazes een vervolg gaat krijgen. Dit maken we op uit een Instagram Story die is gedeeld door André. Het is een foto die de documentairemaakster Cheeru Mampaey heeft gemaakt waarop André op het schermpje van een camera te zien is.
Shownieuws heeft gesproken met de documentairemaakster, maar zij wil er eigenlijk niks over kwijt. "Geen commentaar. Ik kan hier niks over zeggen", is wat ze te zeggen had aan Shownieuws.
De woordvoerder van RTL laat er ook weinig over los: "Daar is nog niets concreets over bekend."
Deel 2, wat moeten we ermee?
Wij zijn benieuwd hoe de documentaire dit keer in elkaar zal steken. Het zal vast gaan over zijn leven na de drugs en alcohol, hoe het gaat in zijn herstel én dat hij natúúrlijk een véél beter mens is geworden en dat hij dit keer écht veranderd is.
Ook zijn we stiekem wel een beetje benieuwd of hij nu wél iets gaat zeggen over zijn liefdesleven met Monique Westenberg , want daar zijn we natuurlijk voornamelijk benieuwd naar. Gaan we ook nog wat zien over de ruzie met mama Rachel Hazes en zus Roxeanne Hazes ?
Zie hieronder de foto gedeeld werd:
documentaire andre hazes vervolg 63d23c57806dc
Instagram André Hazes