Zien: de eerste foto samen van Gers Pardoel en zijn nieuwe vriendin

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 16 april 2024 om 9:33
realitynl 41
Gers Pardoel heeft onlangs bij verschillende kranten bekend gemaakt dat hij een relatie heeft met een oude bekende van Ex on the Beach genaamd: Lie Meurs. De twee hebben het nu ook Insta-official gemaakt, hier is de foto te zien.

Gers Pardoel en Lie Meurs

Gers Pardoel is weer verliefd en niet op zomaar iemand: op realityster Lie Meurs! De geruchten gingen eerder al rond dat de twee een setje zouden zijn. Ze werden vaak samen gespot tijdens het shoppen en zo waren de twee allebei 'toevallig' op skivakantie. En als kers op de taart plaatst Lie een foto met de caption: Hij neemt me niet mee naar Rome of Parijs maar naar de Franse Alpen. Onlangs hebben ze inderdaad toegegeven dat de twee inderdaad een setje zijn!

Interview

In een interview met verschillende kranten, heeft Gers vertelt dat hij na de tweede date al met Lie zou willen trouwen. "Ik het dit nóóit eerder gevoeld", zei hij toen. Momenteel woont Gers in Nederland en Lie in België. De twee proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Misschien zijn er nog wel plannen voor in de toekomst dat ze gaan samen wonen. “Nog nooit van m’n leven ben ik zó zeker geweest in de liefde", geeft Gers toe. “Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb.”

Bekend

Lie heeft mediabekendheid door haar deelname aan realityseries zoals Temptation Island VIPS, waar ze als verleidster meedeed én haar deelname aan Ex on the Beach. “Ik zag haar foto’s op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd", deelt Gers over hoe de twee elkaar hebben 'ontmoet'. De twee spraken af en tijdens hun eerste date raakten ze niet uitgepraat. “Dat eerste gesprek was heel bijzonder", vertelt hij daarover. Dat blijkt want inmiddels zien ze er samen dolgelukkig uit!