Zien: dit is het peperdure penthouse van Freek Vonk

Entertainment
door Nienke
donderdag, 09 mei 2024 om 14:00
realitynl 5
Freek Vonk is voornamelijk te vinden ergens diep in de jungle. Vaak wordt Freek dan vergezeld met allemaal slangen, spinnen, maar ook met zijn eigen larve, die een tijdje heeft mogen wonen in zijn been. Met al dat reizen, zou je verwachten dat hij bijna nooit thuis is. Maar waar woont Freek eigenlijk als hij een tijdje in Nederland verblijft? Dit is niet zomaar een 'onderkomen', dit is het luxueuze penthouse van Freek.
Freek Vonk is een evolutiebioloog, televisiepresentator en een hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Je kunt wel zeggen dat Freek de bekendste bioloog van Nederland is, en hij weet dan ook altijd zijn momentjes te pakken op de televisie. Freek verbaasd mensen graag met alle weetjes, verhalen en ervaringen met verschillende soorten dieren. Het zijn meestal niet de doorsnee dieren waar Freek zijn pijlen op heeft gericht, zo zoekt hij graag de grens op met de gevaarlijkste soorten die er maar bestaan. Het werk wat Freek doet, levert aardig wat geld op, dat is tenminste wél te zien aan zijn woning!

Penthouse

Freek heeft een eigen penthouse gelegen in Den Haag. Deze heeft hij destijds met zijn vriendin, Franka Vedder gekocht. De twee zijn inmiddels niet meer samen, dus blijft Freek in zijn eentje achter. Voor zo'n appartementje heeft Freek dan ook 1,4 miljoen euro moeten neerleggen. Freek heeft een hypotheek van 3.165.000 euro laten inschrijven, dat is niet niks!

Wat krijg je er voor?

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter! Het appartement telt vier slaapkamers, een geklimatiseerde wijnkelder en voor alle bewoners is er een fitness ruimte beschikbaar. Een échte eyecatcher van het appartement is toch wel het adembenemende uitzicht vanuit het appartement. Freek heeft een uitgestrekt uitzicht op het mooie strand en natuurlijk de zee. Als je dit ziet, hoef je niet meer in een tentje ergens in de jungle te overnachten!
freekvonkpenthouse 0003 33
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen