Zien: Dit zijn de vier zonen van Kees van der Spek

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 11 mei 2024 om 15:30
realitynl 49
Kees van der Spek is misschien wel één van de bekendste misdaadjournalisten van Nederland. Naast het oppakken van criminelen en oplichters, heeft hij ook nog een druk gezinsleven. Dat is ook wel logisch met vier zoons. Benieuwd hoe ze eruit zien?
Kees van der Spek is al jaren te zien op de Nederlandse buis met zijn reizen naar verre landen om oplichters aan te pakken. Hij heeft het er maar druk mee, om research te doen en het natuurlijk ook de opnames. Kees is ook weleens te zien in programma's zoals: Wie is de Mol? Expeditie Robinson en verscheen zelfs als dragqueen bij Make Up Your Mind! Kees heeft zijn liefde aan misdaad ook meegegeven aan zijn zoon Joep. Vorig jaar maakte hij een seizoen samen met zijn zoon Joep aan zijn zijde. Hiermee is niet alleen de krullen die overeenkomen, maar ook de passie die ze voor misdaad hebben. Joep is een lange tijd werkzaam geweest als politieagent, maar heeft uiteindelijk besloten om verder te gaan in de misdaadjournalistiek. Het is natuurlijk fijn voor Kees dat hij samen de spanning van de misdaad kan opzoeken met zijn zoon!

Huwelijk

Kees is in 2004 getrouwd met zijn huidige vrouw Annabelle van der Spek. Met haar kreeg Kees twee zoons. Daarbuiten heeft Kees ook twee zonen gekregen uit een eerdere relatie. Lekker druk, maar voor Kees is dat natuurlijk niet zo'n probleem! Kees gaat graag op 'mannentrips' en deelt regelmatig trotse foto's. Kees is niet alleen trotse vader, maar inmiddels is hij sinds 2019 ook nog een trotse opa! Los daarvan heeft Kees een enorm goede band met zijn zoons en dat laat hij maar al te graag zien op zijn Instagram. Hieronder een paar foto's van de zonen van Kees! Een ding hebben ze wel gemeen: dat zijn natuurlijk wel dé krullen.